NARVA – Iluminare de calitate pentru industria auto, într-o nouă prezentare

Becurile NARVA sunt concepute și produse de peste 60 de ani. Marca nemțească este distribuită pe plan mondial și a ajuns să își creeze un renume în domeniul lămpilor auto și de inspecție, fiind recunoscută ca lider în mai multe zone ale lumii, precum Europa Centrală și de Est, Africa de Nord, Asia și America Latină. Marca își începe anul într-o nouă prezentare și cu prezență online pe acest segment.

Gama largă de lămpi NARVA respectă cele mai înalte standarde de calitate, respectând reglementările stricte din Germania, Europa și de pe plan internațional. Produsele inovatoare din gama de iluminat NARVA se disting prin înalta calitate și siguranță – la un preț convenabil.

Marca își aduce, așadar, contribuția în mod activ, asigurând acces tuturor șoferilor din întreaga lume la soluțiile de iluminat, pentru o mai mare siguranță și vizibilitate. Portofoliul vast satisface așteptările tuturor clienților, iar NARVA își dezvoltă în mod continuu gama de produse și standardele de calitate, pentru a-și menține poziția de vârf. În urma unei cercetări detaliate de piață, NARVA își lansează noua identitate de brand pentru anul 2016 la toate nivelurile.

O nouă siglă și un nou slogan

Sigla distinctă a mărcii NARVA este însoțită acum de noul slogan, „Licht Tradition”, înțeles pe plan internațional și care face referire la îndelungata poveste de succes a mărcii. Mai mult, sigla a adoptat cele trei culori ale steagului german. Acestea reflectă valorile majore ale mărcii: moștenirea nemțească și îndelungata tradiție ca expert în materie de iluminat, lucru vizibil ușor pe ambalaj. 

Ambalaj nou pentru produse de calitate testată

Pe lângă noua siglă, produsele de calitate NARVA vor avea și un ambalaj nou. Acest lucru joacă, de asemenea, un rol esențial în achizițiile clienților la punctul de vânzare. Toate tipurile de ambalaje sunt decorate cu noua siglă, cu sigiliul de calitate și cu imaginea modernă a unui drum. Tipul de ambalaj folosit de cele mai multe ori la NARVA este cutia de carton C1. Acesta se găsește pe rafturile multor ateliere de întreținere și reparații auto. Pachetele cu blister, pentru vânzarea cu amănuntul către clienți, asigură recunoașterea cu ușurință a lămpilor și toate informațiile importante sunt înscrise pe partea frontală a ambalajului. Cea mai atrăgătoare opțiune o reprezintă cutia duo: aceasta conține două lămpi într-o cutie robustă de plastic, fiind potrivită atât pentru o schimbare imediată a lămpilor în pereche, cât și ca set de schimb pentru drum.

Ușoară relansare a prezenței online

Desigur, noul model al produselor impune o reajustare a prezenței online. Acest lucru înseamnă că site-ul web NARVA va pune în valoare gama de produse în mod corespunzător. Pe lângă noua grafică, site-ul web pune la dispoziție și catalogul actualizat, pentru descărcare.

Ambalajul complet nou și site-ul web reînnoit, alături de standurile nou-concepute, vor fi disponibile de la începutul lunii aprilie 2016. Prin acești primi pași, marca tradițională NARVA se repoziționează, concentrându-se pe piața de iluminat auto și pentru atelierele de reparații, prin inovație și calitate.

Informații suplimentare, la www.narva-light.com.

Despre NARVA

Asociația mărcii NARVA, „Mitteldeutscher Warenzeichenverband NARVA e.V.“, reprezintă un consorțiu de producători germani inovatori, care realizează produse conform celor mai stricte standarde de calitate germană și care le oferă clienților soluții profesionale. Marca NARVA reunește noi dezvoltări și evoluții de succes, adaptate pieței în materie de produse pentru aplicațiile globale de iluminat. Marca NARVA a fost înregistrată prima dată în Registrul comerțului național din Republica Democrată Germană în 1957, de o singură fabrică, VEB Glühlampenwerk Plauen. Ulterior, în 1963, marca comercială era deja folosită de mai multe fabrici de corpuri de iluminat din fosta RDG și, era de asemenea, înregistrată în Republica Federală Germania. În prezent, marca este înregistrată în aproape 100 de țări, fiind reprezentată de o rețea compactă de importatori autorizați, comercianți, precum și filiale din întreaga lume.

Drepturile de utilizare pentru produsele marca NARVA sunt împărțite pe grupe de produse și sunt transferate pentru utilizare exclusivă către o societate membră a asociației mărcii.

Pentru mai multe informații despre asociația mărcii NARVA, accesați narva.de. 

Despre Lumileds

Lumileds este liderul global în materie de tehnologie a dispozitivelor pentru corpurile de iluminat. Compania dezvoltă, produce și distribuie LED-uri inovatoare și produse de iluminat pentru industria auto, care oferă modificări radicale și ajută clienții să obțină și să își păstreze forța competitivă. Cu un bogat istoric de „premiere” în domeniu, Lumileds are o poziție singulară și își propune să înregistreze tot mai multe inovații în materie de iluminat, concentrându-se totodată asupra calității, inovației și siguranței.

Pentru mai multe informații despre portofoliul nostru de dispozitive pentru corpurile de iluminat, accesați lumileds.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.