Noi antreprenoare premiate la Gala Femeia Anului în Afaceri

Emoții și bucurie: 20 de femei de afaceri la început de drum au fost premiate în cadrul Galei Femeia anului în afaceri, organizată de Fundația Estuar și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului a Sectorului 6 din Capitală, împreună cu Fundația Prețuiește Viața, Opportunity Associatesc România și IMA Group.

Noile antreprenoare, care provin din București, Cluj, Giurgiu și Ploiești, au primit premiile din partea unor persoane publice precum doamna Corina Chiriac, Florentina Fântânaru, Iuliana Tudor, dr. Dana Miricioiu, Ramona Chirilă Lohan, Galyna Pânzari, Daniela Palade, Nicoleta Nicolae sau dr. Ruxandra Dumitrescu.

Premiantele sunt câștigătoarele concursului de planuri de afaceri din cadrul proiectului Respect și Șanse egale pentru afaceri, care a oferit 20 de premii a câte 15.000 de lei pentru dezvoltarea ideilor noilor antreprenoare, printre care mici ferme de porci, firme de organizare de evenimente, magazine online, crearea de bijuterii unicat sau florării.

Gala Femeia Anului in afaceri-12

”O femeie independentă este un câștig pentru societate pentru că este și o mamă mai bună, și o persoană mai bună – în această seară celebrăm nu doar ideile frumoase ale doamnelor câștigătoare, ci și curajul lor de a fi independente. Le dorim mult succes pe noul drum ales! ”, a precizat Dr. Cristian Andrei, președintele Fundației Estuar.

”Ne bucurăm să le putem fi aproape doamnelor câștigătoare la început de drum, contează mult să ți se spună că ești pe drumul bun. Le felicit pe doamnele premiate și le doresc multă putere de muncă!”, a adăugat Gabriela Schmutzer, Director general adjunct al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului a Sectorului 6.

Gala Femeia Anului in afaceri-17

În cadrul proiectului ”Respect și Șanse egale pentru femei”, peste 500 de femei au beneficiat de cursuri gratuite de calificare, o parte dintre acestea optând pentru deschiderea unei afaceri proprii.

Participantele la cursuri și la modulul de antreprenoriat au beneficiat de răspunsuri la problemele care țin de legislație, antreprenoriat sau management, scopul final fiind o bună integrare a acestora pe piața muncii și pregătirea lor pentru a-și putea gestiona singure viitoarea afacere, după implementare.

Gala Femeia Anului in afaceri-5

Proiectul “Respect şi şanse egale pentru femei” este cofinanţat din Fondul Social European prin POSDRU 2007- 2013 “Investeşte în oameni!”, Axa Prioritară nr 6: Promovarea incluziunii sociale.

Proiectul este implementat de Fundaţia Estuar în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Fundaţia “Preţuieşte Viaţa”, SC IMA GROUP SRL şi Opportunity Associates România.

Parteneri în cadrul proiectului

Fundaţia Estuar este cea mai activă organizaţie care oferă opţiuni sociale şi alternative adulţilor cu probleme de sănătate mintală, pentru reintegrarea lor în comunitate.

DGASPC Sector 6 este o instituţie publică, care realizează la nivelul sectorului măsurile de asistenţă socială în domeniul protecţiei copilului, familiei, persoanelor singure, persoanelor vârstnice, persoanelor cu handicap, precum şi a oricăror personae aflate în nevoie.

Mai multe detalii, pe www.protectiacopilului6.ro 

Fundaţia „Preţuieşte Viaţa” este una dintre cele mai active organizaţii neguvernamentale, fiind un concept iniţiat de Andreea Marin pentru a fi folosit ca o “umbrelă” pentru campanile umanitare gândite de aceasta.

Mai multe informaţii, la www.pretuiesteviata.org.

SC Ima Group SRL este o companie de consultanţă şi training care vizează dezvoltarea resurselor umane în domeniul competenţelor cheie commune necesare împlinirii şi dezvoltării personale precum şi al calificării şi recalificării specifice.

 Mai multe detalii, la https://ima-group.weebly.com/.

Opportunity Associates România este o companie de training care oferă programe de instruire complexe, atât pentru companii, cât șI pentru organizații neguvernamentale și  persoane fizice.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.