Nou serial la HISTORY®: Expediția rechinilor

HISTORY® lansează în 18 februarie un nou serial pentru amatorii de adrenalină: Expediția rechinilor. Episoadele primului sezon vor fi difuzate în fiecare zi de miercuri, începând cu ora 21.00.

Serialul îl prezintă pe Chris Fischer, explorator și pescar oceanic de frunte, încercând să descifreze secretele celor mai letale creaturi din oceane și să le salveze de la extincție.

Alături de echipa sa, Fischer își riscă viața în apele din Africa de Sud, patria Marilor Rechini Albi, pentru a strânge informații despre aceștia.

Ei trebuie să găsească cei mai letali, şi totuşi periclitaţi, rechini, să-i ghideze pe platforma de lângă vasul lor şi să le atașeze dispozitive sofisticate de urmărire.

Această tehnică manuală le permite să le pună emițătoare care furnizează date timp de ani de zile.

Expeditia rechinilor - HISTORY (5)

„Expediția rechinilor” face cronica celei mai ambițioase expediții axate pe rechini din istorie. Fischer și echpa sa și-au propus să eticheteze 50 de rechini în 40 de zile, o misiune aproape imposibilă care le va pune la încercare perseverenţa în luptă cu toate obstacolele posibile.

Expeditia rechinilor - HISTORY (1)

Ei sunt singurii din lume care marchează rechinii în acest fel: odată rechinul prins, îl aduc pe o platformă submersibilă de lângă vapor şi apoi îşi riscă viaţa sărind în apă lângă rechin şi ridicând platforma, ca acesta să poată fi etichetat şi studiat.

Expeditia rechinilor - HISTORY (2)

Acest proces își pune pe Fischer și pe echipa sa în mare pericol, ei fiind nevoiți să se ferească de rechini chiar pe „terenul” lor, dar și să lucreze repede și eficient, pentru a-i proteja.

Expeditia rechinilor - HISTORY (3)

Prin această misiune, Fischer și echipa sa urmăresc să rezolve misterul mondial legat de locul unde rechinii albi și alte specii se adună an de an și să afle mai multe despre tiparele lor de migrație și reproducere.

Expeditia rechinilor - HISTORY (4)

Mai multe informații despre seriale, pe site-ul oficial HISTORY.

HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România şi principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY a aderat la ARMA în 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Digi, Romtelecom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

A+E Networks UK®, un joint venture între A+E Networks® şi BSkyB, este liderul de piaţă în distribuţia posturilor de entertainment şi include în portofoliu televiziuni tematice cu conţinut de calitate precum HISTORY®, HISTORY®HD, Lifetime® , Lifetime® HD, Crime + Investigation™, Crime + Investigation™ HD şi H2®.

Lansat în noiembrie 1995, A+E Networks UK® activează în 90 de ţări, din UK, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu şi ajunge în peste 85 de milioane de locuinţe, cu conţinut tradus în 19 limbi. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.