OMV schimbă cafeaua din stații

Șoferii se pot bucura acum de noua cafea VIVA – o specialitate italiană obținută din boabe atent prăjite astfel încât să îi ofere un gust inconfundabil -, în stațiile de alimentare cu carburanți ale OMV.

“Confortul și starea de bine sunt esențiale când vorbim despre așteptările șoferilor. De aceea,  dezvoltăm permanent gama de produse, pentru a ne asigura că le putem oferi clienților noștri doar servicii de top și o experiență desăvârșită” a declarat Klaus Jürgen Schneider, OMV Senior Vice President Retail.

“Clientul modern consumator de cafea este pretențios, cu un simț dezvoltat în ceea ce privește aprecierea calității cafelei, dar și a ambientului ce trebuie să o completeze. O ceașcă bună de cafea este simbolul unui moment de bucurie zilnică. De aceea, la OMV acordăm o importanță aparte acestor clipe speciale de-a lungul zilei. În fiecare zi servim aproximativ 1,3 milioane de clienți în cele aproximativ 1.400 de stații OMV din nouă țări. 30 de milioane de cafele sunt consumate în fiecare an. Am investit ani întregi în desăvârșirea universului cafelei VIVA pentru a le oferi întotdeauna clienților noștri cea mai bună cafea și atmosfera ideală pentru o experiență memorabilă”, adaugă el.

Noua cafea VIVA provine de la renumiții maeștri ai cafelei Gimoka, din Italia, din apropierea lacului Como. Cei mai talentați baristas din lume, alături de echipa OMV VIVA, au lucrat mai bine de jumătate de an la crearea rețetei noii cafele VIVA. Rezultatul este cafeaua VIVA cu aroma italiană perfectă, bazată pe procesul de prăjire fină, tipic italian. Boabele au fost atent selecționate și prăjite pentru a oferi aroma perfect echilibrată și crema fină a cafelei ideale.

Alberto Pipan, R&D și Quality Manager Gimoka declară: “Ultimele luni au fost cu adevărat provocatoare pentru noi toți deoarece am lucrat la rafinarea tuturor detaliilor și nuanțelor pe care le implică dezvoltarea aromei și cremei cafelei pe care o oferim acum. Suntem cu toții foarte mândri de rezultat – aroma noii cafele VIVA a impresionat cu siguranță toți clienții și partenerii noștri din stațiile OMV în care a fost degustată până acum.”

O varietate de specialități din cafea și training permanent al echipei VIVA

Noua cafea VIVA este disponibilă de acum, în exclusivitate, în toate stațiile OMV. Specialități variate și delicioase de cafea sunt pregătite pe loc, cu mare atenție, de către echipa VIVA: espresso, cappuccino, latte macchiato și  multe altele. Desigur, toate deliciile VIVA pot fi  luate și la pachet pentru o calătorie excelentă.

“Experții noștri în cafeaua VIVA înțeleg importanța utilizării corecte a setărilor aparatelor de cafea, temperaturile corecte, cât și precizia necesară în crearea spumei de lapte perfecte. Toți angajații din echipa VIVA beneficiază de traininguri la nivel avansat, asfel încât să asigure o servire impecabilă a specialităților din cafea, în fiecare zi. În acest fel, putem garanta că experiența noii cafele VIVA îi va încânta pe clienții noștri – este pur și simplu experiența optimă a cafelei,” punctează Dna. Mădălina Ene – Gastro Manager în România.

Un nou stil de comunicare și o nouă promovare

Introducerea noii cafele VIVA este susținută de o campanie de publicitate care prezintă universul cafelei VIVA într-un nou design, de impact. Focusul este brandul VIVA, prezentat în mod susținut prin oferta de produse și imagini ale lumii moderne a cafelei.

Introducerea noii cafele VIVA reprezintă un pas definitoriu în dezvoltarea continuă a rolului de lider în calitate al OMV pe piața de carburanți și răspunde preferințelor consumatorilor entuziaști de cafea, cu gusturi rafinate, care ne vizitează cu drag zilnic pentru a savura o cafea.

OMV Aktiengesellschaft

Cu vânzările grupului de 42,41 miliarde de euro și o forță de muncă de aproximativ 27.000 de angajați în anul 2013, OMV Aktiengesellschaft este una dintre cele mai mari companii industriale austriece listate la bursă. Segmentul de Explorare și Producție beneficiază de o bază solidă în România și Austria și include un portofoliu internațional în creștere.

În 2013 OMV a înregistrat o producție de aproape 288.000 bep/zi. În domeniul Gaze Naturale și Energie, OMV a comercializat aproximativ 425 TWh de gaze naturale în 2013. OMV operează o rețea de conducte în Austria, iar în Austria și Germania operează platforme de depozitare de gaze naturale cu o capacitate 2,6 miliarde m3. În domeniul Rafinare și Marketing, OMV are o capacitate anuală de rafinare de 17,4 milioane de tone și avea la sfârșitul anului 2013 aproximativ 4.200 de stații de distribuție carburanți în 11 țări, printre care și Turcia.

Din 1994, stațiile de alimentare OMV au oferit mai mult decât servicii de alimentare pentru mașini și pentru clienți. Magazinele și zona de gastronomie precum și serviciile oferite de stațiile OMV au fost permanent dezvoltate pentru a răspunde dorințelor si nevoilor clienților noștri.

VIVA a setat un reper în cultura stațiilor de alimentare cu carburanți, transformând vizitele în stații în pauze plăcute, caracterizate de o atmosferă plăcută, produse de top și personal atent la nevoile clienților. Pe lângă un meniu de mâncare proaspătă, VIVA oferă o gamă bine definită, de peste 1.500 produse care răspund nevoilor  zilnice  ale clienților  și servicii precum: transfer de bani, asigurare RCA, plată facturi, servicii de curierat sau livrare de flori. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.