Parteneriat DKV Euro Service – Gazpromneft

GPN gas station.
GPN gas station.

Gazpromneft-Corporate Sales, operatorul de carduri de combustil aparţinând celui de-al patrulea mare producător de petrol din Rusia, Gazprom Neft, şi DKV Euro Service, cel mai important furnizor de carduri de servicii şi taxe de drum din Europa, şi-au unit forţele şi demarează o colaborare strategică.

Începând de acum, cardul DKV este acceptat la 1.169 de staţii de alimentare Gazprom Neft adiționale, din Rusia.

“Compania are deja cel mai mare portofoliu de clienţi de transport intern de pe piaţa cardurilor pentru combustibili din Rusia. Cu peste 135.000 de clienţi şi 2,5 milioane de carduri DKV şi aparate de bord aflate în circulaţie, colaborarea cu DKV Euro Service ne oferă un potenţial ridicat și pe piaţa de transport internaţional”, a declarat Dmitry Guzeev, director general Gazpromneft-Corporate Sales.

La rândul său, DKV beneficiază de motorină de înaltă calitate şi la un preț atractiv pentru rețeaua sa. „Rusia reprezintă o țără importantă pentru clienții noștri, atât pentru tranzit cât şi ca destinație”, a spus Natalia Loktionova, director general DKV Euro Service Rusia.

“Suntem fericiţi să le oferim clienţilor noştri diesel Gazprom Neft, special pentru iarnă, de calitate superioară și cu un preţ atractiv. Compania se bucură de o reputaţie remarcabilă şi aşteptăm cu nerăbdare o colaborare bazată pe încredere.”

Despre DKV Euro Service

DKV Euro Service este unul din liderii pieței de servicii din domeniile logistică şi transporturi, de aproximativ 80 de ani. De la 60.000 de puncte de acceptanţă ale partenerilor multibrand, care oferă servicii de alimentare fără numerar, în baza cardului, la servicii de taxe de drum și recuperarea TVA, DKV oferă o gamă de servicii pentru optimizarea costurilor şi managementul flotei la nivel european.

DKV este parte a DKV MOBILITY SERVICES GROUP, cu 800 de angajați. În 2015, compania a obținut o cifră de afaceri de 5,8 miliarde de euro, fiind prezentă în 42 de ţări. În prezent, peste 2,5 milioane de carduri DKV şi unități de bord pentru taxe de drum sunt folosite de peste 130.000 de clienţi. În 2016, DKV Card a fost numit pentru a 12-a oară consecutiv cel mai bun brand la categoria de carduri de alimentare și servicii.

Gazpromneft-Corporate Sales

Gazpromneft-Corporate Sales, parte componentă a Gazprom Neft Group, comercializează produse petroliere şi oferă servicii clienţilor corporativi care foloesc carduri pentru combustibili într-o reţea de staţii de alimentare. Prin intermediul cardurilor de alimentare Gazprom Neft companiile pot achiziţiona produse petroliere la 1.424 de staţii de alimentare din Rusia şi CIS, precum şi de la mai mult de 1.000 de staţii de alimentare partenere.

Gazprom Neft este una dintre companiile petroliere de top şi cu cea mai rapidă creştere din Rusia. Principale afaceri ale companiei sunt explorarea şi producţia de petrol şi gaze naturale, vânzarea de ţiţei şi gaze naturale, precum şi rafinarea şi vânzarea de produse petroliere.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.