Formula 4: Pauză de încă o etapă pentru Alexandra Marinescu

După incidentul de la Brands Hatch, în prima etapă din MSA Formula, Campionatul Britanic de Formula 4, medicul i-a recomandat Alexandrei Marinescu să nu concureze nici în acest weekend.

Pentru Alexandra Marinescu, sezonul 2015, primul din MSA Formula (Campionatul Britanic de Formula 4), a început cu un incident în cea de-a doua sesiune de antrenamente libere. Cauzat de o problemă tehnică, acesta a împiedicat-o să participe la cursele din prima etapă a sezonului, medicul circuitului recomandându-i cel puțin două săptămâni de pauză.

După verificările medicale dinaintea etapei de la Donington Park, programată în acest sfârșit de săptămână, Alexandrei Marinescu i s-a recomandat încă o săptămână de pauză așa că va lipsi și de la a doua etapă a sezonului.

„Recuperarea a decurs normal până acum, dar medicii au considerat că organismul ar fi fost supus unui stres mult prea mare într-un timp foarte scurt după accident. Așa că, împreună cu ei, am decis să nu concurăm în acest weekend. Mi-ar fi plăcut mult să pot lua startul aici, dar siguranța mea este o prioritate. Voi continua pregătirile și abia aștept să iau startul în etapa a treia de la Thruxton”, a spus Alexandra Marinescu.

Următoarea etapă din calendarul MSA Formula (Campionatul Britanic de Formula 4) este programată pe circuitul de la Thruxton, Hampshire, în weekend-ul 9 – 10 mai. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.