Pescariu Sports & SPA reia cursurile pentru copii

După vacanţa mare, clubul de sport și wellness Pescariu Sports & SPA relansează din 22 septembrie clasele pentru copii. Clubul vine cu o ofertă îmbogățită de cursuri, pe lângă zumba, înot, karate, șah, scrimă, pictură sau minitenis fiind incluse acum și clasele de Body Fly pentru copii, introduse pentru adulți în această primăvară. Astfel, părinții care își doresc pentru copiii lor o activitate sportivă și recreațională după programul de școală pot opta pentru una dintre cele 8 clase de la clubul Pescariu Sports & SPA.

Cursul pentru Body Fly, care presupune exerciții efectuate cu ajutorul unor hamace, se bucură deja de succes în rândul adulților iar instructorii sunt siguri că va fi apreciat și de cei mici.

Pe listă se mai află și cursurile de zumba, înot, karate, șah, scrimă, pictură sau minitenis, iar avantajele sunt nenumărate: îmbunătățirea condiției fizice, un somn mai liniștit, dobândirea unor aptitudini precum autocontrolul, echilibrul, încrederea, posibilitatea de a interacționa și de a-și face prieteni etc.

“Fiecare dintre aceste clase este coordonată de un instructor specializat în domeniu și orientat către lucrul cu copii. Spre exemplu, instructorul claselor de desen este pictorița Maria Iosub, care se bucură de recunoaștere internațională și ale cărei lucrări au fost expuse la Istanbul, Malta sau Frankfurt. Din echipă face parte și Alina Mitran, instructorul claselor de karate, componentă a Lotului Național de Karate și multiplă campioană națională”, se arată în comunicatul remis redacţiei.

Program şi preţuri

Clasele pentru copii au loc după-amiaza, după ora 17:00, iar rezervarea se poate face online sau la recepția clubului.

Prețurile variază de la 200 la 450 de lei pe lună, în funcție de curs, sau, în cazul înotului, costul este de 300 de euro pentru 20 de ședințe.

Clubul Pescariu Sports & SPA are o sală de fitness performantă, săli dedicate cursurilor de aerobic, cycling și box, o piscină interioară și una exterioară – ambele semiolimpice – și o zonă de wellness cu SPA și masaj.

Anul trecut, clubul a inaugurat AQUA by Pescariu Sports&SPA, cea mai mare și luxoasă piscină exterioară din București, o locație perfectă pentru evenimentele din Capitală.

Iubitorii de sport mai au la dispoziție 8 terenuri de tenis practicabile 12 luni pe an, 2 terenuri de squash și un teren de fotbal cu instalație de nocturnă.

Pentru copii, în ultimul an, clubul a introdus și cursul de șah, pe lângă cele deja existente de tenis, squash, înot, gimnastică, dans, karate, scrimă și yoga. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.