Petr Tošner este noul director comercial al Axis Communications pentru Europa de Est

Petr Tošner va ocupa funcţia de director comercial pentru Europa de Est, poziţia fiind nou apărută în cadrul echipei regionale. Petr Tošner s-a alăturat companiei Axis în anul 2012, ca Marketing Manager pentru Europa de Est.

 „În calitate de director comercial regional, Petr Tošner va coordona echipele din Europa de Est. Pe parcursul celor patru ani de activitate în cadrul companiei Axis, Petr Tošner a dovedit că este un manager capabil ce poate dezvolta oportunități comerciale și strategii de vânzare. În noul său rol, Petr se va folosi de experiența sa şi de cunoașterea detaliată a pieței est-europene”, a declarat Anna Forsberg, Director Regional al companiei Axis Communications pentru Europa de Est.

Petr Tošner s-a alăturat echipei Axis Communications în anul 2012, anterior lucrând pentru IBM şi Microsoft, pe posturi manageriale în marketing și vânzări. A urmat studii în domeniul managementului informațional, în cadrul Universităţii din Hradec Králové şi are un MBA obținut la Universitatea Warwick Business School.

Petr Tošner este căsătorit, are doi copii și în timpul său liber se dedică expedițiilor în natură.

Despre Axis Communications

Axis este lider mondial în echipamente video de reţea, oferind soluții inteligente și sigure, contribuind în mod direct la tranziția către soluții digitale de supraveghere. Produsele și soluțiile video profesionale Axis sunt dezvoltate în jurul unei platforme inovatoare și deschise.

Axis are peste 2.100 de angajați în peste 50 de birouri în lume și cooperează cu peste 80.000 de parteneri la nivel global. Compania Axis a fost fondată în anul 1984 în Suedia și este listată la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS www.axis.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.