Podul de la Agigea se închide 3 luni

restrictii-agigeaDupă aproape 3 ani de interzicere a accesului camioanelor pe podul de la Agigea de pe DN39, începând de luni, 12 septembrie, acesta a fost închis complet circulației, timp de 3 luni, pentru înlocuirea ultimelor două hobane.

CNADNR a efectuat deja plățile în 2 septembrie. Data de finalizare estimată şi asumată de Antreprenorul – Implenia Baugesellschaft m.b.H Wien (fost Bilfinger Berger Baugesellschaft m.b.H Wien) – estimează că va finaliza lucrările peste un an.

Rută ocolitoare: Nod rutier A4 (intersecţie cu DN 39), Agigea – A4 (intrare port Constanţa Sud) – Podul Nou (Apolodor) peste Canalul Dunăre Marea Neagră – Bretea acces la DN 39 (Eforie Nord -Agigea) – DN 38 (Agigea Negru Vodă) şi retur.

Circulaţia pietonală se va realiza tot pe podul Agigea, printr-un culoar protejat, sub directa supraveghere a piloţilor de trafic.

ruta%cc%86-ocolitoare-agigea

“Precizăm că obiectul iniţial al contractului a constat în lucrări de reabilitare a podului (înlocuire cale de rulare: turnare beton de egalizare, înlocuire hidroizolatie, așternere asfalt; lucrări de reparații ale pilelor și culeelor, înlocuire parapet direcțional și pietonal, lucrări de vopsitorie a tablierului etc)”, precizează CNADNR.

Săptămâna trecută, o comisie formată din reprezentanţi ai CNADNR, Antreprenorului şi Inginerului au efectuat o inspecţie tehnică a lucrărilor executate, precum şi modul în care acestea au fost conservate în perioada în care nu s-a lucrat. Constructorul a început organizarea de şantier.

restrictii-agigea-1 restrictii-agigea

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.