Premiul Mentor pentru excelenţă în Educatie 2014, pe ultima sută

Mai sunt două săptămâni pentru depunerea nominalizărilor la Premiul Mentor pentru Excelenţă în Educaţie, acordat începând din 2010 acelor profesori sau antrenori care au descoperit şi au lansat tinere talente şi le-au sprijinit primii paşi atât intelectual, cât şi moral.

VIDEO: https://youtu.be/IDa730tStI8

Excelenta educativă a acestor profesori antrenori-mentori a condus generaţii întregi spre succes. Activitatea lor a rămas însă în umbră, fără recompense morale sau materiale în măsura efortului depus.

În cadrul programului, lansat prima dată în 2010, anual sunt premiaţi 10 profesori și antrenori. Premiul constă într-un trofeu realizat de apreciatul artist Ioan Nemţoi şi într-o sumă de 8.000 de lei.

Modul de nominalizare

Orice persoană poate să facă o nominalizare atât în nume propriu, cât și în numele unui grup.

Nominalizarea trebuie să conțină numele, coordonatele celui nominalizat (adresa postală, E-mail, telefon, numele instituției în care își desfășoară activitatea), cât și o justificare cu cele mai importante rezultate obținute de copiii și tinerii pregătiți de el, precum și momentele de vârf ale carierei sale.

Nominalizarea trebuie să contureze atât calitățile profesionale, cât și pe cele umane ale persoanei propuse.

Nominalizarea trebuie să conțină, de asemenea, coordonatele persoanei care face nominalizarea (numele, adresa postală, E-mail, telefon), pentru ca aceasta să poată fi contactată în caz de nevoie, pentru informații suplimentare.

Sunt valabile doar nominalizările făcute pe formularul de nominalizare, ce poate fi descărcat de pe site-ul Fundației: www.pentrucomunitate.ro.

Termen pentru nominalizare: 31 decembrie 2014.

Detalii, la:

https://pentrucomunitate.ro/web/index.php?option=com_content&view=article&id=470&Itemid=106&lang=ro

https://www.molromania.ro

https://www.facebook.com/FundatiaPentruComunitate . (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.