Promovări la Schneider Electric 

Andreea Bovnoczki, Finance Business Partner Schneider Electric România, a fost promovată în funcția de Finance Vice President Schneider Electric pentru regiunea Europei de Sud-Est. În locul ei, la conducerea echipei financiare din România, a fost numită Carmen Stanciu, fost Finance Manager în cadrul companiei.

Astfel, Andreea Bovnoczki va coordona activitățile financiare ale grupului Schneider Electric în cadrul unui cluster recent înființat, care reunește țările din Europa de Sud-Est. În noul său rol, Andreea îi va raporta direct lui Philippe Sauer, Country President Schneider Electric pentru regiunea Europei de Sud-Est, și va continua să își desfășoare activitatea în biroul din București, de unde a contribuit la succesul echipei locale în ultimii șapte ani.

„Cei șapte ani petrecuți în echipa locală a Schneider Electric reprezintă un capitol frumos din cariera mea și sunt convinsă că vor sta la baza viitoarelor mele performanțe în cadrul grupului. Am acceptat provocarea unei funcții regionale cu convingerea că noul rol mă va ajuta să-mi dezvolt și mai mult expertiza și competențele necesare pentru a susține creșterea business-ului și atingerea tuturor obiectivelor financiare ale Schneider Electric într-un cluster foarte important pentru grup”, a declarat ea.

Andreea Bovnoczki lucrează pentru Schneider Electric încă din anul 2005, când s-a alăturat echipei din Franța ca Senior Internal Auditor, fiind numită doi ani mai târziu Finance Business Partner în cadrul Schneider Electric România. Anterior, a fost Senior Auditor la PricewaterhouseCoopers România (2000-2005). Absolventă a Facultății de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din București (2000), Andreea deține statutul de membru al Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) UK (obținut în 2004), al Camerei Auditorilor Financiari din România (2004) și al Certified Internal Auditor (2007).

Andreea Bovnoczki, Finance VP Schneider Electric SEE

 „Andreea a fost un membru valoros al echipei noastre și îi mulțumim pentru contribuția pe care a avut-o la rezultatele de succes înregistrate de subsidiara din România în ultimii ani. În același timp, sunt convinsă că promovarea ei în această poziție va aduce o valoare adăugată organizației și va ajuta la dezvoltarea business-ului în regiune”, a declarat Florentina Totth, Preşedinte Schneider Electric România şi Republica Moldova.

Carmen Stanciu, noul Finance Business Partner al Schneider Electric România, s-a alăturat organizației în anul 2008, având o experiență anterioară de 7 ani în domeniile financiar și antreprenorial din România. În această perioadă, a deținut diferite funcții în cadrul companiei, precum Senior Accountant, Chief Accountant și Finance Manager.

Carmen Stanciu, Finance BP Schneider Electric Romania

Din noua poziție, Carmen îi va raporta direct Președintelui Schneider Electric România, Florentina Totth, și va face parte din echipa de management a subsidiarei.

Noile sale responsabilitățile includ acordarea de suport financiar diviziilor operaţionale din România şi Republica Moldova, gestionarea procesului managerial de decizie, conducerea exerciţiilor de prognoză şi planificare a afacerii, coordonarea tuturor raportărilor interne şi externe şi a proceselor de măsurare a performanţei, gestionarea expunerii la risc, pentru a determina, în acelaşi timp, o creştere profitabilă a afacerii şi îmbunătăţirea generării fluxului de numerar.

Despre Schneider Electric

Companie specializată la nivel global în managementul energiei și automatizări, cu operaţiuni în mai mult de 100 de ţări, Schneider Electric www.schneider-electric.com oferă soluţii integrate pentru diverse segmente de piaţă, deţinând poziţii de lider în domeniul infrastructurii, al proceselor industriale, automatizărilor în construcţii şi al centrelor de date sau reţelelor.

Schneider Electric are, de asemenea, o prezenţă extinsă şi în domeniul aplicaţiilor pentru segmentul rezidenţial. Cei 170.000 de angajaţi ai companiei lucrează pentru a face energia sigură, fiabilă, eficientă, productivă şi verde, realizând venituri din vânzări în valoare de 25 miliarde de euro în 2014, prin activitatea lor constantă de a ajuta persoanele şi organizaţiile „să profite la maximum de resursele energetice”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.