Raiffeisen Leasing finanțează IMM-urile în parteneriat cu CEB

Raiffeisen Leasing și Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei (CEB) au semnat un nou acord de împrumut destinat finanțării IMM-urilor cu până la 250 de angajați și cu cifra de afaceri anuală de până la 50 milioane Euro, fonduri destinate creării sau menținerii de locuri de muncă.

Bob De Man, CEO Raiffeisen Leasing

Oferta Raiffeisen Leasing aduce in acest context conditii atractive de dobanda si costuri scazute pentru finantarea de camioane, semiremorci, autobuze si autocare, vehicule, echipamente si utilaje industriale si agricole, echipamente IT si office.

”Ne bucuram sa putem avea o contributie directa in sprijinirea economiei romanesti, prin sustinerea si crearea de locuri de munca in randul compaiilor IMM cu o oferta de leasing asa cum trebuie, care aduce in acest context avantaje la nivel de costuri. Ramanem in acelasi timp consecventi cu modelul de business pe care ni l-am asumat, corect, sustenabil si cu simt de raspundere fata de clientii nostri” a declarat Bob De Man, CEO Raiffeisen Leasing.

Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei (CEB), institutie financiara a Uniunii Europene infiintata in 1956, participa impreuna cu institutiile financiare locale la finantarea proiectelor cu valoare sociala in statele membre ale Uniunii Europene.

Raiffeisen Leasing este membra a grupului financiar austriac Raiffeisen si activeaza pe piata romaneasca din anul 2002. Clientii Raiffeisen Leasing sunt in principal persoane juridice, de la IMM-uri, la corporatii multinationale si municipalitati, inclusiv persoane fizice. Compania are reprezentare nationala, fiind prezenta in cele peste 400 de agentii Raiffeisen Bank. Raiffeisen Leasing este membra a Asociatiei Societatilor Financiare din Romania (ALB) incepand cu anul 2004.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.