Răzvan Pascu a fost ales în Consiliul Director al Danube Competence Center din Serbia

Răzvan Pascu, consultant în marketing turistic, fondator al Asociației Travel Focus și Managing Partner al agenției de PR și Evenimente, Travel Communication Romania, a fost ales în board-ul Danube Competence Center, clusterul din Serbia finanțat de Guvernul Federal al Germaniei, care se ocupă de promovarea turismului de-a lungul Dunării.

„Sunt încântat că voi avea ocazia să mă implic mai mult în activitatea și proiectele DCC din Serbia și căutăm organizații partenere serioase din România cu care să dezvoltăm proiecte. Turismul de-a lungul Dunării are foarte mult potențial, în special datorită faptului că promovează într-un singur brand regiuni din Germania, Austria, Slovacia, Serbia, România, Bulgaria, Republica Moldova și Ucraina. Pentru România, proiectele desfășurate de DCC sunt o oportunitate de a crește brandul național, iar pentru regiunea Dunării inferioare este o șansă la dezvoltare, pentru că acum zona este mult în urmă față de câte se pot face.”, a declarat Răzvan Pascu.

Danube Competence Center (DCC) este un organism non-profit de tip cluster creat în Serbia, finanțat de guvernul federal al Germaniei și care are membri instituții de stat, oficii naționale și regionale de turism și companii private. DCC construiește și susține relațiile între părțile interesate de turism din întreaga regiune a Dunării, contribuie la dezvoltarea sectorului de turism durabil în regiunea Dunării prin inițierea și implementarea de proiecte relevante. DCC susține inițiativele de marketing care vizează crearea și promovarea unui singur brand turistic pentru regiunea Dunării.

Răzvan Pascu este consultant în marketing turistic și fondatorul companiei de PR și evenimente Travel Communication Romania. În 2014 a înființat Asociația Travel Focus, care se ocupă de proiecte de promovare și dezvoltare a regiunilor turistice și a municipalităților din România, iar în 2015 a fost vicepreședintele Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România.

În anul 2013 a fost inclus în „Top 30 sub 30” realizat de Forbes România, iar în aprilie 2014 a primit premiul „Consultantul de turism al anului” la Gala Turismului Românesc. Răzvan Pascu este absolvent al programului de Executive MBA WU Vienna Executive Academy și a absolvit un curs de Global Strategy la Carlson School of Management (University of Minnesota, iulie 2014). Deține o diplomă de master în management și comunicare în afaceri (SNSPA) și este licențiat al Facultății de Marketing din cadrul ASE București (2008).

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.