Răzvan Pascu lansează Asociația Travel Focus

Consultantul în turism Răzvan Pascu anunță lansarea Asociației Travel Focus, o organizație non-guvernamentală, apolitică și non-profit care își propune să promoveze România, tradițiile și turismul românesc, informează un comunicat remis redacţiei. 

Asociația Travel Focus va implementa proiecte de promovare turistică, proiecte sociale și de dezvoltare profesională dedicate tinerilor pasionați de turism și va oferi posibilitatea companiilor private de a se implica în proiecte de responsabilitate socială cu legătură în turism.

Totodată, asociația va crea programe de promovare și dezvoltare turistică pentru regiunile din România, va sprijini conceptul de “asociere” pentru dezvoltarea de produse turistice, creșterea turismului de incoming și a turismului intern, va cultiva spiritul antreprenorial, bunul simț și responsabilitatea în domeniul turismului, va sprijini și promova în România și în străinătate regiunile turistice, stațiunile, județele și orașele cu potențial turistic, va promova meșteșugurile tradiționale, turismul durabil și gastronomia românească, se mai arată în comunicat.

Razvan Pascu

Colaboratorii Asociației Travel Focus

Proiectele asociației vor angrena atât jucători din industria turismului, care își doresc să se implice în zona de responsabilitate socială, dar și companii din cele mai diverse domenii, care doresc să își implice angajații în proiecte sociale, evenimente de promovare turistică sau programe de CSR.

Totodată, Asociația Travel Focus își propune să implice în proiectele sale specialiști în Social Media și organizări de evenimente, dar și tineri care își doresc să participe la programe de voluntariat.

“Asociatia Travel Focus este un proiect pe care mi l-am dorit foarte mult și îmi propun ca prin intermediul acesteia să aduc autoritățile în fața proiectelor turistice care contează și care au impact real pentru România, iar companiile private și multinaționalele care desfășoară programe de responsabilitate socială să aibă posibilitatea de a face ceva și pentru turismul romanesc”, a declarat Răzvan Pascu, consultant marketing turistic și președinte al Asociației Travel Focus, în comunicatul remis redacţiei. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.