„Recuperatorii de camioane”, premiera lunii august pe HISTORY®. GALERIE FOTO

HISTORY®, numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România¹, va difuza pe 21 august premiera unui nou serial: „Recuperatorii de camioane”. Emisiunea urmăreşte “vânătorii” de camioane de pe tot teritoriul Americii, porniţi în misiuni periculoase de recuperare a încărcăturilor dispărute.

Chiar dacă drumurile din SUA reflectă economia lor prosperă, în fiecare săptămână sute de camioane, care transportă încărcături valoroase, sunt furate şi apoi abandonate.

„Recuperatorii de camioane” trebuie să găsească aceste autovehicule pierdute, aceasta fiind sursa lor constantă de venit.

Pentru fiecare camion găsit se acordă o recompensă, care este suplimentată dacă încărcătura este găsită intactă. O serie de personaje pitoreşti se întrec contra-cronometru pentru a recupera camioanele şi a câştiga banii oferiţi.

HISTORY - Recuperatorii de oameni 4

Totul este posibil în acest nou serial, pentru că fiecare echipă pretinde că este cea mai bună. Miza este cu atât mai mare cu cât doar echipa care găseşte camionul este plătită.

HISTORY - Recuperatorii de oameni 3

Serialul „Recuperatorii de camioane” va fi difuzat pe HISTORY, în fiecare joi, de la 23:00.

HISTORY - Recuperatorii de oameni 1

Despre HISTORY®

HISTORY® este o televiziune factuală ce prezintă o multitudine de personaje care împărtăşesc poveşti din trecut şi din prezent. La HISTORY®, limitele sunt împinse până la extrem, negocierile sunt câştigate şi noi detalii inedite ies mereu la iveală.

Despre A+E Networks® UK

A+E Networks UK®, un joint venture între A+E Networks® şi BSkyB, este liderul de piaţă în distribuţia posturilor de entertainment şi include în portofoliu televiziuni tematice cu conţinut de calitate precum HISTORY®, HISTORY®HD, Lifetime® , Lifetime® HD, Crime + Investigation™, Crime + Investigation™ HD şi H2®.

A+E Networks UK® s-a lansat în noiembrie 1995, activează în 90 de ţări, din UK, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu şi ajunge în peste 85 de milioane de locuinţe, cu conţinut tradus în 19 limbi. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.