Restricții de circulație suplimentare, în Austria

Asociația Companiilor de Transport Rutier Internațional din Austria (AISÖ) informează că autoritățile din această țară au introdus restricții de circulație la nivelul rampelor de ieșire ale ambelor sensuri ale joncțiunii Innsbruck Sud, de pe autostrada A13 Brenner, pentru camioane și ansambluri cu o lungime mai mare de 12 m. Restricția va fi valabilă între orele 7:00 și 18:00, de luni până sâmbătă, începând de la data de 1 august 2019 și până la 14 ianuarie 2020.

Sunt exceptate de la aceste restricții camioanele și ansamblurile ale căror curse pornesc sau au ca punct terminus următoarele municipii: Natters, Mutters, Schönberg im Stubaital, Fulpmes Mieders, Telfes im Stubai, Neustift im Stubaital, Mühlbachl, Pfons, Matrei am Brenner, Navis, Steinach am Brenner, Trins, Gschnitz, Schmirn, Vals, Gries am Brenner, Obernberg am Brenner, Götzens și Birgitz.

De asemenea, au fost introduse restricții la nivelul rampelor de ieșire ale ambelor sensuri de circulație ale joncțiunii Wattens de pe A12 Inntal, pentru aceeași categorie de vehicule.

Restricția este valabilă între orele 6:00 și 10:00, de luni până sâmbătă, de la 1 august a.c. până la 14 ianuarie 2020. Excepție: vehiculele care pornesc sau sosesc la Baumkirchen, Fritzens, Kolsass, Kolsassberg, Volders, Wattens, Wattenberg și Weer.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.