Restricții pe DN5 la podul peste Sabar, Jilava

lucrari-pod-muncitoriCirculaţia rutieră se închide până în 18 noiembrie pe calea 2 a Podului peste Râul Sabar, la Jilava (DN5), informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Astfel, traficul se va desfășura restrictionat pe calea 1, în ambele sensuri de mers.

“În această perioadă se desfășoară lucrări de întărire a betonului de ciment la placa de suprabetonare. Menționăm că aceste lucrări nu se pot executa sub trafic, existând riscul apariției de fisuri în urma vibrațiilor produse de trecerea autovehiculelor ce tranzitează podul menționat”, precizează CNAIR.

Compania reamintește că lucrările de modernizare a DN 5 au fost deblocate în acest an și se execută pe o lungime de 11,65 km, pe raza județelor Ilfov și Giurgiu.

“În urma controalelor repetate al conducerii CNAIR pe șantierele aflate în execuție s-a constatat că lucrările pe DN5 au o evoluție pozitivă şi există premise concrete ca acestea să fie finalizate în conformitate cu graficele de execuție”, se mai arată în comunicatul remis redacției.

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau pot accesa pagina de internet: www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Nationale.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.