RoadStars – comunitatea truckerilor

mercedes-benz-trucks-roadstarsRoadStars, platforma de comunicare Mercedes-Benz Trucks lansată în România în acest an, oferă pasionaților de camioane un univers dedicat lor. 

RoadStars este o platformă online dedicată truckerilor și pasionaților de camioane, lansată de Mercedes-Benz Trucks în septembrie 2014 în 13 țări europene, câteva luni mai târziu alăturându-i-se și țara noastră.

Intrând în comunitatea RoadStars veți fi la curent cu cele mai recente știri despre camioanele Mercedes-Benz și cei care le conduc.

Înregistrarea pe platformă se face prin completarea formularului din secțiunea Comunitate. Săptămânal veți primi un newsletter cu ultimele articole publicate, iar la sfârșitul lunii această informare cu materialele RoadStars locale.

RoadStars în luna octombrie

La IAA, Mercedes-Benz a prezentat camionul electric pentru distribuție grea al viitorului – Urban eTruck

În luna octombrie, pe RoadStars, cititorii au descoperit cum arată viitorul în viziunea Mercedes-Benz. La cea de-a 66-a ediție a IAA de la Hanovra, Mercedes-Benz a prezentat camionul electric pentru distribuție grea al viitorului – Urban eTruck.

Acesta își va face loc prin traficul urban extrem de silențios și cu emisii zero, demonstrând ultimele evoluții tuturor vehiculelor electrice grele din sectorul distribuției pe distanțe scurte.

Modelul se bazează pe un concept unic, cu motoare pe fiecare roată, acționate electric de un pachet de baterii. Designul lui eTruck Urban este la fel de inovator precum sistemul de propulsie, întruchipând filozofia mărcii Mercedes-Benz. Contururile camionului sunt elegante și fluide cu detalii minime și fără îmbinări vizibile.

Grila de aer frontală a fost înlocuită cu un ecran de înaltă rezoluție cu tehnologie LED care conectează camionul cu mediul înconjurător, pe acesta putând fi rulate diferite scenarii vizuale de la celebra grilă a radiatorului cu forme de diamant până la diferite statusuri de operare a camionului, inclusiv încărcare a bateriilor. Știrea completă este disponibilă pe RoadStars.

Un Unimog 404 a cucerit Transfăgărășanul

Anul acesta, Unimog sărbătorește 70 de ani de la lansare, moment celebrat de RoadStars printr-un interviu cu posesorul unui Unimog 404, vechi de aproape 60 de ani. Principalul scop pentru care a fost creat acest vehicul era să-i ajute pe fermierii germani să lucreze solul mai eficient, astfel că, în comparație cu cel mai bun tractor al acelor timpuri, Unimog venea cu roți egale pe ambele punți, două locuri în cabina acoperită cu prelată, benă și cel mai important, tracțiune integrală și punți pe portale, fapt ce-i facilita performanțe off-road de invidiat.

Daimler a început producția lui Unimog 404 în 1995, model care s-a dorit a fi mai mult un vehicul utilitar versatil cu excelente performanțe off-road decât unul agricol. Povestea Unimog-ului 404 mioritic poate fi descoperită pe RoadStars.

Rontransmar este primul client de Arocs 4163 SLT din România

RoadStars a prezentat și povestea primei achiziții a unui Mercedes-Benz Arocs 4163 SLT în România de către compania Rontransmar, specializată în transport agabaritic. Mercedes-Benz Arocs 4163 SLT se remarcă prin culoarea specială, prin formele sale masive, dar și prin faptul că este echipat cu cel mai puternic propulsor din gama Mercedes-Benz. Acesta dezvoltă 630 CP și este cuplat la o transmisie Powershift 3 cu ambreiaj cu Turbo Retarder, proiectat pentru sarcini de transport extreme.

Din acest punct de vedere, camionul Arocs oferă premisele optime pentru gestionarea cu succes şi în forţă a oricărui scenariu de rulare, indiferent de gradul de dificultate arătat. Motivul pentru care Rontransmar a decis sa achiziționeze acest camion poate fi aflat citind articolul complet pe RoadStars.

Platforma RoadStars este structurată pe cinci secțiuni:

  • Comunitate: este secțiunea de înregistrare pe platforma RoadStars, cu acces exclusiv pentru membri (aceștia pot vizualiza profilele celorlați membri și pot interacționa cu ceilalți prin chat);
  • Evenimente: secțiunea conține informații despre evenimente dedicate camionelor, naționale și internationale;
  • Publicații: secțiunea conține articole, imagini și video-uri despre camioane, putând fi accesată de toți utilizatorii. Articolele restricționate sunt marcate aferent și pot fi accesate doar de către membrii RoadStars;
  • Produse: secțiunea conține informații despre modelele de camioane din portofoliul Mercedes-Benz;
  • Media: utilizatorii pot accesa în această secțiune video-uri, wallpapere, broșuri etc. cu produsele și serviciile Mercedes-Benz Trucks.

Mai multe informaţii despre Mercedes-Benz Trucks sunt disponibile online la: www.roadstars.mercedes-benz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.