Sectorul 6: Este interzisă expunerea maşinilor spre vânzare pe trotuar

Expunerea spre vânzare a vehiculelor pe domeniul public/privat al Municipiului Bucureşti, aflat în administrarea Sectorului 6, în alte locuri decât cele permise (spaţii special amenajate, parcuri/târguri auto, showroom, parcările de reşedinţă deţinute de către proprietarii vehiculelor pe baza contractelor de închiriere valabile, încheiate cu ADPDU Sector 6), constituie contravenţie şi se sancţionează, potrivit HCL nr. 181/2013, cu amendă contravenţională cuprinsă între 500 şi 1.000 lei pentru persoane fizice/juridice.

De la începutul anului, poliţiştii locali ai Sectorului 6 au aplicate amenzi de 8.500 lei şi 178 de somaţii pentru a înlătura, în termen de 24 de ore, afişele, însemnele ori alte înscrisuri de pe vehicul privind intenţia de vânzare a acestuia, precum şi menţiunea posibilităţii sancţionării proprietarului după expirarea termenului mai sus precizat.

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 avertizează că “această acţiune  se va desfăşura permanent, aplicându-se, de câte ori va fi cazul, sancţiuni contravenţionale, cu scopul de a asigura respectarea actelor normative stabilite de autoritatea locală a sectorului 6”.

Sectoarele 3 şi 6 sunt singurele din Bucureşti unde este interzisă expunerea maşinilor spre vânzare pe trotuar. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.