Soluții OPTEX pentru Lookers Motor

optex-lookersOptex a fost ales ca furnizor de soluţii de securitate de către Lookers Motor Group, un lanţ de reprezentanţe auto prezent în Marea Britanie şi Irlanda.

Furtul de maşini sau acţiunile de vandalism conduc anual atât la pierderi de milioane de euro, cât şi la întreruperea activităţii pentru foarte multe companii şi afectarea reputaţiei.

Pornind de la această premiză, Lookers Motor Group, o companie fondată în anul 1908, cu cifra de afaceri pe anul 2015 de 3,649 milioane de lire, a realizat o evaluare a sistemului de securitate şi a ajuns la concluzia că sunt necesare îmbunătăţiri suplimentare pentru a menţine un nivel ridicat de protecţie.

Aceste îmbunătăţiri au fost implementate de compania B&B Corporate Security Consultants (BBCSC) şi au avut la bază senzori OPTEX. Acum, fiecare perimetru este supravegheat fie de senzori IR wireless sau cu fir, fie de senzori laser ce pot genera ziduri virtuale de protecţie. În acest fel intruşii sunt detectaţi cu mult înainte de a se putea apropia de zonele predefinite fiind, astfel, împiedicaţi să provoace daune.

Până în prezent au fost securizate cu senzori OPTEX 20 de locaţii Lookers Motor Group, în fiecare lună fiind realizate două noi implementări. Una dintre cele mai complexe implementări a presupus folosirea a 24 de senzori OPTEX REDWALL SIP pentru protecţia la exterior, aceştia fiind cuplaţi cu sistemul de supraveghere video PTZ. Astfel, imediat ce un intrus este detectat, senzorii OPTEX activează în mod automat camerele video şi le direcţionează spre zona în care a fost detectată mişcarea pentru a capta imagini.

Întreaga gamă de produse OPTEX este comercializată şi în România, prin intermediul partenerilor locali de produse de securitate printre care se numără: SECPRAL, SIEL, NOD, General Security, fiecare acoperind segmente diferite.

OPTEX Co., Ltd este lider global în dezvoltarea de soluţii de detecţie, senzorii OPTEX dedicaţi supravegherii de interior şi de exterior fiind distribuiţi la nivel mondial. Printre produsele lansate se numără atât detectoare cu fir şi wireless, cât şi senzori specializaţi cu rolul de a activa sistemele CCTV. De asemenea, OPTEX este dezvoltatorul unui detector laser de clasa I, dedicat celor mai rafinate integrări de sisteme de securitate. De la lansare şi până acum, OPTEX şi-a construit reputaţia la nivel mondial de producător de produse şi tehnologii inovative şi de calitate. Mai multe detalii la: https://www.optex-europe.com

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.