Standul Abarth la Salonul Auto de la Paris 

Standul Abarth de la Paris este o cupolă deschisă experiențelor, un muzeu în aer liber al măiestriei italiene și al angajamentului pentru performanța de neoprit.

abarth_paris_01_slider

Sigla scorpionului este acum mai cuprinzătoare, cu noile Abarth 124 spider și Abarth 595. Dezvoltate de divizia Abarth Racing, cele două modele întruchipează valorile intrinseci ale mărcii: performanță, măiestrie și excelență în inginerie.

Vedetele standului

Abarth 124 spider este dotat standard cu un diferențial mecanic cu auto blocare, distribuția maselor este optimă, iar propulsorul este montat în spatele punții față pentru a garanta agilitate optimă și percepție dinamică absolută.

Abarth 124 spider are cel mai bun raport greutate-putere din clasa lui, de 6.2kg/CP. Cele două roadstere expuse la Paris sunt prezentate în cromatica Bianco Turini 1975 cu capotă negru opac, finisare care evocă versiunea clasică Abarth 124 Rally, respectiv în Rosso Costa Brava 1972, cu capota în aceeași culoare – aceasta fiind prima dată când 124 spider se prezintă monocrom publicului european.

Abarth 595 este expus la Salon în versiunile 595 Competizione și 595C Turismo. Primul, în Giallo Modena, este motorizat de un puternic propulsor 1.4 T-Jet de 180 CP cu turbină Garrett GT 1446. Al doilea, bicolor, Scorpione Black Record Grey, cu scaune de piele în culoarea nude. Abarth 595 este singurul din segmentul său echipat cu diferențial mecanic cu alunecare limitată, o dotare de performanță derivată direct de pe 695 Biposto.

Abarth 124 spider Uncovered

Abarth 124 spider Uncovered este un proiect digital fascinant care vă va inspira și vă va demonstra potențialul noului roadster. După Salon, proiectul va fi disponibil și online, pe site-ul și canalele oficiale ale mărcii.

Scorpionship

Scorpionship-ul este clubul oficial pentru proprietari coordonat direct de marca Abarth, fondat în primăvara acestui an. Prin înscrierea pe scorpionship.abarth.com, membrii primesc acces deplin la universul mărcii, avantaje și promoții, competiții și întâlniri exclusive.

Cea mai mare întâlnire de anul acesta a proprietarilor de Abarth din Europa, în cadrul Scoprionship, va avea loc concomitent în 4 țări: pe Silverstone în UK, pe Nurburgring în Germania, pe Navarra în Spania și pe Tazio Nuvolari în Italia.

Motorsport

Abarth 124 Rally va fi încadrat în categoria R-GT și va participa în toate competițiile din calendarul 2017, dar și în majoritatea competițiilor naționale din Italia. Abarth pregătește, de asemenea, un campionat propriu format din 7 runde, în cadrul Campioantului Italian de Raliu, plus o rundă din calendarul internațional. Informațiile complete vor fi anunțate în curând pe racing.abarth.com.

Detalii complete despre standul Abarth, aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.