SUV CX-5 Mazda, lansat in Romania

Incepand de luni, noul SUV CX-5 compact crossover, prezentat de Mazda la salonul auto de la Frankfurt anul trecut, este disponibil si in Romania, la un pret de pornire de 22.190 de euro, cu TVA inclusa. Modelul poate fi comandat in patru niveluri de echipare: Emotion, Challenge, Attraction si Revolution, se arata intr-un comunicat al Mazda Romania.

In versiunea standard, CX-5 are sistem de aer conditionat, geamuri electrice, senzori pentru presiunea pneurilor, sistemul i-STOP care permite scaderea consumului, echipamente de siguranta si sase airbaguri, sistem de pornire fara cheie si sistem de asistenta la plecarea din rampa.

Daca se opteaza pentru nivelurile de dotari superioare, noul SUV poate fi echipat, printre altele, cu pilot automat, conectivitate Bluetooth, display central tactil color, sistemul inteligent de franare in oras, faruri Bi-xenon directionale, camera pentru deplasarea cu spatele, sistem audio Bose cu noua difuzoare, sistemul RVM de monitorizare a unghiului mort.

Clientii pot opta pentru tractiune fata sau integrala, cat si pentru cutie manuala sau automata.

Varianta de top, Revolution, echipata cu motorizarea diesel CD175, tractiune integrala si transmisie automata, va avea un cost de 34.590 de euro (TVA inclus).

Anul trecut, in Romaniaau fost inmatriculate 529 automobile Mazda, cu 25% mai putine fata de nivelul inregistrat in 2010. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.