UniCredit, #BancaIndustriilorCreative, susține Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu!

UniCredit Bank continuă parteneriatul tradiţional cu Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu. Evenimentul, aflat la cea de a XXIII-a ediție, se desfășoară între 10 și 19 iunie, propune 449 de evenimente în cadrul cărora vor fi prezenţi aproximativ 2.500 de artiști din 70 de țări, și este considerat cea mai amplă manifestare a artelor spectacolului din lume. Prin susținerea acestui prestigios eveniment, UniCredit Bank își reafirmă sprijinul și interesul pentru teatru ca şi componentă deosebit de importantă din viața comunităților în care este prezentă.

Cultura, creativitatea şi frumosul au nevoie de o bancă, iar noi ne-am asumat acest rol cu mândrie și onoare, cu încrederea că aceste lucruri sunt deosebit de importante pentru societate, comunități și, implicit, pentru partenerii UniCredit. Suntem în continuare alături de Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu pentru a duce mai departe proiectele pe termen lung pe care le avem împreună și pentru că ne dorim să susținem demersuri care fac cinste României la nivel mondial. Suntem alături de publicul festivalului, atât prin contribuția pentru Fabrica de Cultură, cât și prin propagarea ideilor inovatoare care schimbă lumea, împreună cu Institutul Aspen, a declarat Anca Nuță, Identity & Communication Director în cadrul UniCredit Bank.

Pentru prima dată în România, între 9 și 11 iunie, Aspen Institute organizează împreună cu UniCredit Bank şi cu suportul Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, ”Aspen Ideas Sibiu”, un eveniment dedicat explorării ideilor inovatoare și proceselor transformatoare care modelează societatea contemporană. În centrul atenției sunt arta, cultura, identitatea şi industriile creative, precum şi creșterea calității vieții, sustenabilitatea de mediu, comunitară și civică a modelelor de societate și business emergente.

Este o colaborare fantastică și rareori folosesc acest termen. Grație încrederii și a seriozității parteneriatului cu UniCredit, neam dorit să extindem colaborarea de la proiectele <<Faust>> și <<Hala Faust>> la <<Centrul alternativ pentru Artele Spectacolului, Educație și Cercetare – Fabrica de Cultură>>, în care apar încă alte trei spații de joc ce urmează a fi mobilate cu spectacole. Două dintre ele sunt marile creații ale lui Silviu Purcărete, <<Lulu>> și spectacolul care a deschis Capitala Culturală Europeană Luxemburg, <<Metamorfoze>>”, a declarat Constantin Chiriac, Președintele FITS, despre colaborarea cu UniCredit Bank.

Tot în cadrul Festivalului, UniCredit oferă gratuit publicului o broșură cu programul complet, interviuri, recomandări și informații despre această ediție a Festivalului, iar pentru spectatorii Faust, care se joacă la Fabrica de Cultură, a pregătit o serie de obiecte memorabilia prin intermediul cărora aceștia pot păstra o amintire legată de experiența oferită de Silviu Purcărete și trupa de actori a Teatrului Național ”Radu Stanca” Sibiu. Fondurile strânse prin vânzarea acestor produse vor fi donate Festivalului.

UniCredit Bank este parte a UniCredit, grupul financiar european cu rețeaua cea mai extinsă din Europa Centrală și de Est şi una dintre cele mai importante din Europa. UniCredit Bank este un “one-stop-shop” pentru servicii financiare deservind mai mult de 600.000 de clienţi. Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management, UCTAM, Pioneer Asset Management şi UniCredit Business Integrated Solutions.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.