UniCredit Bank Austria lansează o ofertă către acţionarii minoritari ai UniCredit Bank

Acţionarii minoritari ai UniCredit Bank primesc în perioada 21 martie – 12 august o ofertă de cumpărare a acţiunilor pe care le deţin la bancă. 

Oferta este transmisă în mod direct de către UniCredit Bank Austria tuturor acţionarilor minoritari, persoane fizice şi persoane juridice, prin intermediul serviciilor poştale, la ultima adresă a acestora menţionată în Registrul Acţionarilor. Oferta este valabilă până la data de 12 august 2016 şi nu este negociabilă.

Detaliile privind oferta şi instrucţiunile pentru derularea procesului şi finalizarea tranzacţiei sunt descrise în Oferta şi documentaţia însoţitoare pe care le primesc acţionarii minoritari.

În situaţia particulară în care acţiunile sunt în proprietatea moştenitorilor acţionarilor minoritari înregistraţi în Registrul Acţionarilor, înainte de acceptarea ofertei, aceştia trebuie să se asigure că sunt în posesia tuturor documentelor legale pentru a dovedi calitatea de deţinători.  În vederea înregistrării calităţii în Registrul Acţionarilor, aceştia trebuie să contacteze Biroul Acţionarilor din cadrul UniCredit Bank (din Bucureşti, str. C.A. Rosetti nr. 36, sector 2, telefon 021.206.72.07), de luni până vineri în intervalul orar 9:00 – 17:30.

În numele UniCredit Bank Austria, procesul este administrat de către societatea de avocatură Mocanu şi Asociaţii S.P.R.L. Adresa societăţii de avocatură este: Bucureşti, str. Jean-Louis Calderon nr.70, sector 2, iar numerele de telefon la care aceasta poate fi contactată sunt: 021.319.44.66, 021.319.34.99 sau 021.211.48.00.

Mai multe informaţii privind derularea procesului sunt disponibile pe www.unicredit.ro, secţiunea Despre noi, în Publicaţii – Ofertă Acţionari Minoritari.

UniCredit Bank este parte a UniCredit, grupul financiar european cu rețeaua cea mai extinsă din Europa Centrală și de Est şi una dintre cele mai importante din Europa. UniCredit Bank este un “one-stop-shop” pentru servicii financiare, deservind mai mult de 600.000 de clienţi. Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management, UCTAM, Pioneer Asset Management şi UniCredit Business Integrated Solutions.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.