UNTRR a oferit ajutor oamenilor afectati de zapada, viscol si ger

Urmand principiul “Faptele inaintea vorbelor!”, Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR) a oferit zilele acestea ajutor oamenilor afectati de zapada, viscol si ger. Joi, UNTRR a achizitionat 7.000 kg de faina alba pentru brutarie la pungi de 1 kg si a asigurat livrarea in centrele Crucii Rosii din Romania, iar vineri a oferit suportul logistic pentru transportul unor ajutoare din partea Crucii Rosii in judetul Vrancea.

Distributia fainii albe catre sinistrati (1.750 kg la Urziceni, 1.750 kg la Slobozia, 3.500 kg la Calarasi) a fost realizata in cursul aceleiasi zile de 16 februarie 2012, in fiecare locatie faina fiind grupata alaturi de alte ajutoare si incarcata in vehicule care au realizat transportul in localitatile pentru care au fost destinate cu suportul autoritatilor MAI-IGSU si al unor operatori de transport membrii UNTRR (precum Vlase in judetul Ialomita).

Vineri, UNTRR a oferit suportul logistic pentru transportul unor ajutoare din partea Crucii Rosii in judetul Vrancea. “Pe vremuri, oamenii obisnuiau sa vorbeasca mai putin, de teama ca nu vor putea sa isi acopere vorbele cu fapte. UNTRR pune faptele inaintea vorbelor!”, isi argumenteaza gestul reprezentantii Uniunii.

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR) este o organizatie profesionala si patronala neguvernamentala, independenta, apolitica, fondata in 1990 pe principii democratice, care promoveaza si apara interesele transportatorilor rutieri pe plan intern si international, inregistrand de la infiintare pana in prezent peste 13.000 de membri, operatori care efectueaza transporturi interne si internationale de marfa si persoane. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.