UNTRR: detalii despre organizarea protestului transportatorilor

Miercuri, 29 septembrie, va avea loc, în Capitală, protestul transportatorilor, pe tema impozitării diurnelor și a creșterii prețurilor RCA, la care vor participa 100 de camioane ale transportatorilor din toate organizațiile și asociațiile patronale din România. UNTRR a publicat informații concrete privind organizarea acestui protest.

Iată textul publicat de către Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România:

„Pentru protestul din data de 29.09.2021 privind diurna, vă informăm că intrarea în București spre Piața Victoriei se va face în intervalul 06:00-09:00, prin următoarele puncte:

  • A1 – în dreptul liceului industrial Auto nr. 8, pe banda 1 de circulație
  • A2 – pe B-dul Theodor Pallady, în dreptul Policolor
  • DN1 – la Fântâna Miorița
  • DN2 – Șoseaua Colentina, în dreptul parcului Plumbuita, pe banda de circulație.

Toți participanții care sosesc cu vehicule trebuie sa aibă în parbriz o pancartă cu mesajul PROTEST DIURNĂ.

Protestul va avea loc între orele 09:00-5:00.

UNTRR a produs 170 de materiale pentru protest (…) și vor fi distribuite în ziua protestului de către angajații UNTRR. Totodată, în piața Victoriei o să fie prezentă o dubă semnalizată cu logo-ul UNTRR unde veți putea găsi și alte materiale logistice.

Vă mai aducem la cunoștință că, în prezent, incidența cumulată a cazurilor de COVID-19 în București în ultimele 14 zile la mia de locuitori este de 4,95.

Astfel, potrivit Hotărârii nr. 70 din 16.09.2021, art. 1, pct. G, în localitățile unde incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 3/1.000 de locuitori și mai mică sau egală cu 6/1.000 de locuitori, organizarea de mitinguri și demonstrații poate fi realizată cu participarea unui număr de maximum 100 de persoane, doar dacă:

  • toți participanții sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
  • persoane care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore,
  • rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore,
  • persoanele se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 (…).”

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.