Volvo Cars aplică noul concept de design modelelor V40

Volvo Cars aplică celor mai bine vândute modele ale sale – V40 și V40 Cross Country, noul concept de design Volvo, pentru versiunile din 2017, cu îmbunătățiri aduse întregii game.

În 2016, V40 a beneficiat de o reconfigurare majoră, primind amprenta noului stil Volvo, cu o grilă concavă distinctă ce conține noul logo Volvo, și farurile “Thor’s Hammer” văzute prima dată la XC90.

“V40 este cel mai bine vândut model Volvo în Europa și al doilea cel mai popular model Volvo la nivel mondial, ceea ce îl face să fie o mașină foarte importantă pentru companie. Prin îmbunătățirile aduse la modelul 2017 vom face din această mașină, deja de succes, una și mai atractivă pentru clienții din segmentul său.”, a declarat Björn Annwall, Senior Vice President, Sales, Marketing & Customer Service la Volvo Car Group.

Modificările aduse la nivel de design includ cinci opțiuni de culori, nuanțele noi de Amazon Blue și Denim Blue, precum și cele trei culori, deja utilizate la alte modele din portofoliul Volvo Cars: Bursting Blue, Mussel Blue și Luminous Sand.

V40 va beneficia, de asemenea, de noile “rank marks”, care au fost introduse pentru prima dată la XC90, punând accentul pe variantele de echipare și posibilitatea de echipare cu opt modele noi de roți la toate modelele V40, R-Design și V40 Cross Country.

Plecând de la elementele premiatului Volvo Concept Estate, noua tapițerie City Weave va fi adăugată împreună cu o opțiune de volan Charcoal/Blond, precum și o serie de opțiuni noi de design interior: Milled Aluminium, Black Grid Aluminium și Stealth Aluminium. Accentele de culoare în inserțiile de tapițerie de la uși, combinate cu cu o serie de cusături contrastante și tapițeria de culoare neagră a plafonului vor fi disponibile ca opțiune pentru noul V40. Noi praguri vor fi adăugate pentru nivelele de echipare R-Design și Inscription alături de un suport de chei cu noul logo Volvo.

volvo 4 volvo 3 volvo 2 volvo 1

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.