WD Purple, testat de integratorii din România cu ocazia Axis Open Day 2016

wd-purple-1WD, o companie a Western Digital şi lider mondial în materie de stocare, a prezentat la Bucureşti în cadrul unui eveniment organizat de Axis Communications seria de hard disk-uri dedicată sistemelor de supraveghere video.

Seria WD Purple a fost lansată internaţional în 2014, primele unităţi fiind dedicate instalărilor de securitate de dimensiuni mici, cu până la 32 de camere. În 2015 seria a fost extinsă cu noi unităţi, denumite WD Purple NV, care se adresează instalărilor medii, cu maxim 64 de camere de supraveghere. Integratorii au la dispoziţie în acest moment 8 modele de unităţi de stocare cu o capacitate curpinsă între 500GB şi 8TB.

Modelele WD Purple arată precum unităţile desktop tradiţionale cu suport SATA3 (6Gbps) și au în plus câţiva diferenţiatori cheie unici. Create special pentru sistemele de supraveghere video, acestea pot funcţiona în parametri optimi, 24/7.

Axis Open Day a reunit 100 de reprezentanţi din industria de securitate din România

Evenimentul Axis Open Day 2016 a reunit peste 100 de reprezentanţi din industria de securitate din România şi a oferit companiilor şi clienţilor finali prezenţi oportunitatea de a testa cele mai noi produse şi tehnologii şi de a discuta viitoare proiecte.

WD Purple (2)

În cadrul evenimentului, reprezentanţii Axis au prezentat în detaliu cea mai premiată tehnologie Axis, denumită Zipstream. Tehnologia analizează și optimizează transmisia de la camerele de rețea în timp real. Scenele care conțin detalii interesante sunt înregistrate la calitate și rezoluție maxime, iar alte imagini sunt optimizate pentru a fi posibilă reducerea necesarului de lățime de bandă şi stocare. Spre exemplu, detalii importante precum: fața, tatuajele sau numerele de înmatriculare sunt stocate în parametri maximi, în timp ce detalii precum pereții sau vegetația sunt compresate.

Unităţile de stocare WD Purple completează cu succes avantajele oferite de tehnologia Axis Zipstream, asigurând că materialul filmat nu are cadre lipsă, iar procese de tipul identificării faciale să nu fie periclitate.

Printre tehnologiile integrate de Purple™ se numără: AllFrame și Advanced Format Technology (AFT). Prima este o tehnologie care ajută la reducerea numărului de cadre pierdute printr-o soluție de politici de administrare a cache-ului. Cadrele lipsă reprezintă o problemă foarte serioasă atunci când este nevoie de redare și analiză a filmărilor de securitate importante. Cea de-a doua tehnologie permite folosirea unui format media mai eficient, care oferă materiale video la o calitate superioară.

O altă specificaţie importantă a noilor unităţi este consumul redus de energie. Hard disk-ul WD Purple™ folosește tehnologia proprietară IntelliSeek care calculează vitezele optime pentru a limita consumul de energie și a reduce zgomotul și vibrațiile. Când investești într-un hard disk pentru supraveghere video premium ai mai puține probleme și te bucuri de avantaje o perioadă mai lungă de timp.

WD Purple (3)

 Despre WD

WD, o companie a Western Digital, este un inovator pe termen lung și lider în industria de stocare. Compania produce hard disk-uri fiabile, de înaltă performanță și discuri solide. Printre categoriile de produse pentru care WD este lider de piață se numără: echipamente și sisteme de stocare, produse de rețea, media playere și soluții software care ajută oamenii din toată lumea să salveze, stocheze, protejeze date și să le distribuie ușor prin intermediul mai multor tipuri de echipamente. WD s-a înființat în 1970 și are sediul central în Irvine, California. Pentru mai multe informații, vizitați website-ul companiei www.wd.com.

Despre Axis Communications

Axis este lider mondial în echipamente video de reţea, oferind soluții inteligente și sigure, contribuind în mod direct la tranziția către soluții digitale de supraveghere. Produsele și soluțiile video profesionale Axis sunt dezvoltate în jurul unei platforme inovatoare și deschise.

Axis are peste 2.100 de angajați în peste 50 de birouri în lume și cooperează cu peste 80.000 de parteneri la nivel global. Compania Axis a fost fondată în anul 1984 în Suedia și este listată la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS, mai multe detalii: www.axis.com

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.