CARDUL OMV: Europa la picioarele tale

Când vine vorba despre cardurile de carburanți, prețurile preferențiale sunt importante, dar nu sunt totul. Pasul spre liga mare al unui business de transport se face, adesea, în funcție de pachetul de servicii adăugate de pe cardurile de carburanți, de calitatea carburanților folosiți și de reputația furnizorilor.

Având în vedere climatul de concurență acerbă între transportatori, OMV dialoghează permanent cu partenerii care transportă mărfuri și încearcă să le vină în întâmpinare cu servicii integrate, digitalizarea proceselor, prețuri competitive și o rețea de peste 2.000 de stații proprii și 20.000 de stații partenere ROUTEX pe tot întinsul Europei.

Cardul OMV reprezintă garanția că, indiferent de preț ori de reducerea obținută, calitatea pe care clienții o primesc este una constantă, solidă și previzibilă. Compania pune la dispoziția clienților un serviciu de call center deschis 24/7, o gamă de carburanți OMV MaxxMotion – care prelungesc durata de viață a vehiculelor și protejează, în același timp, mediul înconjurător, și o echipă de vânzări profesionistă, disponibilă în orice colț al țării.

Cardul OMV vine la pachet cu o serie de servicii care adaugă valoare și fac din acest card un mic univers de beneficii. Soluția este gândită astfel încât să degreveze clienții de sarcini repetitive sau birocratice, pentru a le lăsa mai mult timp pentru decizii importante de business.

Recuperare TVA

Pentru serviciile de recuperare TVA oferite clienților, în afară de firma daneză FDE din cu care există o colaborare de lungă durată, OMV a deschis, recent, o colaborare cu un nou partener, EBV, din Lituania. Această nouă colaborare se traduce prin comisioane extrem de competitive, care înseamnă, de fapt, economii importante pentru clienții cardului OMV. În afară de serviciile standard, EBV pune la dispoziția clienților OMV și o soluție de rambursare rapidă (2-5 zile) a TVA.

Taxe de drum

OMV propune o soluție uniformă de plată a tuturor taxelor de drum de pe tot întinsul Europei. Este vorba despre OMV Smart Toll, iar acest nou sistem bazat pe tehnologia EETS echivalează cu o revoluție pentru orice companie de transport. Tehnologia este de ultimă generație, plata se face o singură dată, cu cardul OMV, se câștigă bani și timp, iar acoperirea în Europa este optimă pentru transportatorii români.

În plus față de cele deja expuse, cardul OMV oferă patronilor și managerilor de flote acces la OMV Fleet Online Service, sistemul de management al cheltuielilor și al consumului de carburant. Într-un singur loc, accesibil 24/7, de oriunde din lume, se pot face ajustări și modificări importante în contul de client, se urmărește și se gestionează extrem de simplu întreaga activitate a flotei.

Ion Mihai, International Key Account Manager OMV Card: „Eforturile OMV de a satisface clienții care transportă internațional mărfuri s-au multiplicat, în ultima vreme. Încercăm să transformăm cardul OMV într-un mic univers, în interiorul căruia clienții noștri se simt protejați și relaxați, folosesc un carburant de calitate și scapă de birocrație. La fel cum alimentarea într-o stație OMV este o experiență în sine, serviciile asociate cardului OMV sunt gândite să se transforme într-o experiență completă, care acoperă toate nevoile unui transportator modern.”

Servicii cu valoare adăugată pe Cardul OMV

 • Recuperare TVA
 • Recuperare acciză carburanți
 • Taxe de drum, pod, tunel
 • Service 24
 • Gestionarea cardurilor online

Avantajele sistemului OMV Fleet Online Service

 • Blochezi/deblochezi card la orice oră
 • Modifici intuitiv cotele de carburant pentru fiecare card din flotă
 • Ai informații în timp real despre consum, alimentări, sold, limită de credit și altele
 • Verifici tranzacțiile efectuate și elimini posibilitatea de fraudă
 • Consulți și descarci facturi și generezi rapoarte
 • Primești notificări prin e-mail

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.