CTE TRAILERS. Destinatar – clientul român

CTE Trailers păstrează în prim plan, în permanență, preocuparea pentru îmbunătățirea serviciilor oferite. Iar acest lucru constă, inclusiv, în diversificarea portofoliului de produse comercializate.

Având, deja, o colaborare fructuoasă pe piața bulgară cu producătorul polonez Zasław, managementul CTE Trailers a considerat oportună introducerea unei părți din gama de produse Zasław și în portofoliul din România, care va fi completat, astfel, prin includerea în zona de adresabilitate a unor nișe de piață care necesită produse specializate.

Argumente puternice…

Printre argumentele care au susținut această decizie se numără:

  • Zasław este un producător cu experiență (având deja un istoric de 60 ani).
  • Produsele Zasław beneficiază de o calitate de execuție foarte bună.
  • Un raport dotări/preț corect, care se pretează specificului pieței românești.

Noile produse sunt caracterizate de construcția în standard pe șasiuri galvanizate la cald a unei game largi de semiremorci basculabile de volum mare, din aluminiu, pentru transport cereale (cu variante de volum 54-60 mc, cu perete frontal vertical, respectiv 39-61 mc, cu perete frontal înclinat). Vehiculele sunt echipate cu axe SAF sau BPW, cilindru de basculare Hyva, având o greutate proprie de 5,8-6,7 t, în funcție de volum.

… soluții multiple de nișă

Aceleași caracteristici se regăsesc și la cele două variante de semiremorci specializate pentru transport bușteni.

  • Prima este o versiune dedicată, echipată cu racoanțe culisante pe lungimea șasiului, reprezentând o soluție versatilă pentru transportul buștenilor de diferite lungimi, având o lungime totală de 12,4 sau 13,3 m.
  • Cea de-a doua este o versiune cu utilizare multiplă, cu platforma rigidă, din oțel, are o lungime de 13,7 m și este echipată cu racoanțe demontabile atât pentru transportul buștenilor, cât și, alternativ, pentru transportul altor mărfuri.

Această gamă este completată și de o varietate largă de remorci pentru transport lemne, cu 2 sau 3 axe, în aceleași variante constructive (cu racoanțe culisante sau platformă rigidă și racoanțe demontabile).

Soluții pentru transportul de volum de lungă distanță

Pentru sectorul de transport de volum de lungă distanță, CTE Trailers a început, deja, comercializarea de soluții complete de tipul suprastructură cu prelată culisantă, montată pe autocamion 6×2, și remorcă cu prelate culisante, de tip tandem cu proțap, inclusiv cu posibilitate de trecere din remorcă în camion.

Un prim ansamblu a fost, deja, livrat în România, în ultimul trimestru al anului trecut.

Acest segment de piață este unul foarte limitat, iar soluțiile disponibile la nivel European sunt, de asemenea, foarte puține. De aceea echipa CTE Trailers este convinsă că și acest produs va fi unul bine primit – bineînțeles, de către clienții în căutarea unui astfel de ansamblu.

CTE Trailers urmărește ca, prin intermediul parteneriatului cu Zasław, să acopere o gamă și mai largă de cerințe ale clienților din România, venind, astfel, și mai mult în întâmpinarea lor, cu soluții diversificate și competitive.

În cazul CTE Trailers, procesul de diversificare a portofoliului de produse și servicii este unul continuu, care nu se oprește aici, avându-se în plan oferirea în perioada următoare a altor servicii noi, care să suplimenteze portofoliul actual.

CTE Trailers este reprezentant unic în România pentru:

  • Krone
  • Meiler
  • Trailere din gama Faymonville și Maxtrailer
  • Semiremorci cu podea mobilă Legras
  • Macarale Atlas și Penz

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.