DKV are un nou CEO

     Compania DKV Mobility Services Group, unul dintre liderii europeni în materie de servicii de mobilitate pentru transportatorii de mărfuri și pasageri, și taxe de drum are un nou CEO.
Acesta este Marco van Kalleveen (50 de ani) și începând cu 1 aprilie 2019 îl va succeda pe dr. Alexander Hufnagl, care va părăsi Consiliul de Administrație la 1 aprilie 2019, după 15 ani la conducerea companiei. Decizia urmează dorința lui Alexander Hufnagl, are loc în acord reciproc cu acționarii. Acesta din urma a jucat un rol decisiv în transformarea și evoluția DKV într-unul dintre principalii furnizori de servicii, pe segmentul său, din Europa.

     Noul CEO, Marco van Kalleveen, va fi responsabil în special pentru dezvoltarea piețelor și strategie. Împreună cu ceilalți membri ai Consiliului de Administrație, va contribui la dezvoltarea DKV odată cu strategia sa eficientă de creștere. Se va pune accentul pe continuarea digitalizării modelului de afaceri, precum și pe extinderea portofoliului de servicii.

     Van Kalleveen are o experiență vastă de management internațional și o experiență dovedită în domeniul mobilității și logisticii. Marco van Kalleveen a fost Chief Operating Officer și membru al Consiliului de Administrație al LeasePlan, una dintre cele mai importante companii de leasing de vehicule din lume. Înainte de asta a fost membru al Consiliului de Administrație al TNT Express, furnizor de curierat global și de servicii expres. Și-a început cariera în calitate de consultant de management la McKinsey & Company, unde a devenit partener în 2004. Marco van Kalleveen a studiat administrarea afacerilor la Universitatea Erasmus din Rotterdam și deține un MBA de la Harvard Business School.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.