DKV decontează taxa de drum din Serbia, în sistem post-pay

Șoferii de camioane vor putea utiliza benzile cu acces rapid în Serbia, fără să mai fie nevoiți să își întrerupă cursa: DKV le decontează taxa de drum ulterior, electronic. Până în prezent, costurile pentru taxa de drum erau plătite înainte de cursă.

DKV Euro Service este primul furnizor de carduri de combustibil și servicii, care, începând cu 1 octombrie, oferă opțiunea decontării taxei de drum pentru camioane din Serbia, în varianta post-pay. 

Utilizatorii vor intra în posesia aparatului de bord post-pay în Serbia, la trecerea graniței. Trebuie doar să prezinte cardul DKV și certificatul de înmatriculare al vehiculului, iar șoferul primește aparatul de bord care va fi configurat individual pentru fiecare client la fața locului.

Începând cu acea dată, toate tranzacțiile pentru taxa de drum, realizate de către client în Serbia, vor fi înregistrate prin intermediul aparatului de bord și vor fi facturate lunar de către DKV. 

Din punct de vedere logistic, Serbia reprezintă o țară importantă de tranzit. Transportatorii care activează la nivel internațional tranzitează statul balcanic dacă au traseu, de exemplu, din Turcia, Grecia, Bulgaria, România sau Ungaria spre Europa Centrală și de Nord, sau din Rusia spre Europa de sud. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.