Estonia a câștigat competiția Volvo VISTA

Echipa câștigătoare a celei mai mari competiții de service din lume, Volvo Trucks VISTA, este Kiired Insenierid, din Estonia.

Echipa Kiired Insenierid din Estonia

Peste 16.000 de tehnicieni, din 4.500 de echipe, din cadrul rețelei globale de dealeri a Volvo Trucks și Volvo Buses, au participat la ediția din acest an a campionatului VISTA – un eveniment global a cărui primă ediție a avut loc în 1957.

Principalele obiective ale competiției VISTA sunt încurajarea dezvoltării de competențe și construirea spiritului de echipă și a mândriei de a face parte dintr-o asemenea organizație de anvergură. Tehnicienii bine pregătiți și motivați permit atelierelor Volvo Trucks să realizeze diagnoze și să repare camioanele „din prima”, rapid și la înalte standarde de calitate.

În finala competiției, desfășurată la Goteborg (Suedia), s-au întrecut 43 de echipe de tehnicieni și personal din domeniul service, timp de două zile, în cadrul a șase stații, pe teme precum depistarea erorilor CAN Link, I-Shift sau caroserii. Două dintre stații au fost de realitate virtuală, concentrându-se pe vehicule electrice, una dintre sarcini fiind montajul unui motor electric pe un camion.

Ocupantele primelor trei locuri în urma finalei de la Goteborg au fost Kiired Insenerid (Estonia), Titan (Danemarca) și SWISSTA (Elveția).

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.