Fabrică nouă Schmitz Cargobull, în Spania

La jumătatea lunii septembrie, Schmitz Cargobull Ibérica a organizat ceremonia de așezare a pietrei de temelie pentru noua sa fabrică din Figueruelas (Spania).

Compania investește aproximativ 10 milioane de euro în noua facilitate de producție, care își va începe activitatea în august 2022, cu peste 280 de angajați și o capacitate de producție de 60 de vehicule pe zi.

Noua uzină, care va fi construită la doar 3 km de vechea unitate de producție, acoperă o suprafață totală de 104.000 mp: 16.400 mp vor fi alocați producției și logisticii, 2.000 mp birourilor, pe trei etaje, la care se adaugă un depou pentru vehicule noi și rulate. În prezent fabrica existentă are o capacitate de 20 de vehicule pe zi, care va crește la 22, la sfârșitul acestui an.

Ca și în cazul facilităților deja existente, noua fabrică va produce toate modelele liniilor de produse S.CS – cu prelată, S.KO – frigorifice, M.KO – caroserii pentru autoșasiuri și S.BO – caroserii din oțel, pentru piețele din Spania, Portugalia, Franța, Italia și Africa.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.