Gebrüder Weiss are linie directă de transport București – Istanbul

Gebrüder Weiss a deschis o linie directă de transport între filiala sa din București și cea din Istanbul, pentru a susține relatiile comerciale dintre România și Turcia și a facilita importul și exportul de mărfuri pe teritoriul celor două țări.

Astfel, prin serviciul standard de livrare in regim de grupaj/LTL si FTL clientii companiei beneficiaza de timpi de tranzit definiti, standarde de calitate fixe, monitorizarea transportului prin Track&Trace si aviz de livrare electronic. 

Turcia este primul partener comercial al Romaniei din afara Uniunii Europene si al cincilea partener in cadrul schimburilor internationale totale ale Romaniei, respectiv al zecelea partener la export si al saptelea la import (conform CCIR).

Beneficii

  • Plecari regulate, de doua ori pe saptamana din Turcia in Romania; 
  • Timp de tranzit de maxim 6 zile lucratoare de la colectarea din Turcia pana la destinatia finala din Romania, incluzand formalitatile vamale si livrare la destinatar; 
  • Portofoliu complet de servicii: transport international si domestic in regim de grupaj/LTL/FTL, depozitare, formalitati vamale;
  • Adaptabilitate si flexibilitate pentru transportul unei game largi de produse, indiferent de industrie.

Deschiderea liniei directe cu Istanbul reprezinta o oportunitate reala de crestere si facilitare a relatiilor comerciale dintre cele 2 tari. Suntem optimisti ca acest pas reprezinta startul unui parteneriat de succes cu clientii nostri. Ne propunem astfel sa sustinem afacerile din Romania in demersurile lor de a importa sau exporta bunuri din si in Turcia“, a declarat Sergiu Grajdeanu, Business Unit Manager, divizia de Transport Rutier, in cadrul Gebrüder Weiss Romania. 

Gebrüder Weiss este un partener strategic prin solutiile inovative pe care le propune clientilor sai. Portofoliul vast de industrii pentru care presteaza serviciile de transport si logistica – retail, FMCG, telecomunicatii, automotive etc. – recomanda compania ca un furnizor de servicii de incredere, flexibil si deschis la nevoile clientilor sai.

Despre Gebrüder Weiss Romania

Prezenta in Romania inca din anul 1994, Gebrüder Weiss a aniversat 25 de ani de experienta pe piata locala. Bazandu-se pe o infrastructura nationala cu 9 hub-uri logistice situate in Bucuresti, Arad, Sibiu, Cluj, Bacau, Brasov, Constanta, Oradea si Craiova, GW ofera solutii logistice inteligente pentru clientii sai si asigura servicii flexibile de distributie prin transport rutier, feroviar, aerian si maritim. Din 2018, compania a lansat in Romania si un serviciu de livrari la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.