RENAULT TRUCKS: Navigație și muzică, la drum lung

Renault Trucks își echipează, acum, vehiculele din gamele T, C și K cu un nou sistem audio, de navigație și de entertainment, denumit Roadpad. Acționând ca un asistent de bord, sistemul le permite șoferilor să asculte muzică, să-și folosească telefoanele hands-free, să conducă în siguranță și să obțină asistență în navigație.

Modelele Renault Trucks T, C și K sunt dotate cu un ecran digital secundar de 7 inch, de înaltă rezoluție, cu sistem „drag-and-drop”, care, acum, este prevăzut cu Roadpad, noul sistem audio, de entertainment și de navigație al constructorului. Acesta include un navigator HGV, streaming de muzică, hands-free pentru telefon și camere de luat vederi, toate într-un singur dispozitiv. Roadpad este companionul perfect de drum pentru șoferi.

Navigație cu TomTom

Pentru a face munca șoferilor mai ușoară, Roadpad oferă o aplicație HGV GPS precisă, cu ajutorul unui sistem de navigație TomTom, care include mai multe elemente, cum ar fi opțiunea de a vizualiza ruta în 2D sau 3D și de a obține informații în timp real despre condițiile de trafic.

Roadpad face călătoriile mai plăcute și conduce la un grad mai înalt de siguranță în conducere. Proiectat să se adapteze stilului de viață al șoferilor, Roadpad are opțiunea de a asocia două telefoane în același timp. Acest lucru înseamnă că șoferii se pot bucura de acces hands-free atât la telefonul de serviciu, cât și la cel personal. Deși trebuie să aleagă un telefon prioritar pentru consultarea listelor de contacte sau pentru efectuarea de apeluri, primirea de apeluri sau de mesaje text se realizează pe ambele telefoane. Prioritatea între telefoane poate fi schimbată cu ușurință, prin intermediul unui meniu simplu de utilizat.

Atmosferă plăcută

Roadpad le permite, de asemenea, șoferilor să se bucure de librăria lor muzicală fără să-și mute privirea de la drum, sistemul oferind acces la platforma Deezer. De asemenea, își pot asculta posturile favorite de radio in DAB+ (Digital Audio Broadcasting), beneficiind de o calitate optimă a sunetului. Nu în ultimul rând, Roadpad oferă acces facil la aplicații meteo și la Google Maps.

Pentru un grad crescut de siguranță pentru șoferi, pentru încărcăturile lor și pentru alți participanți la trafic, Roadpad asigură o vizibilitate perfectă în toate situațiile, fiind pre-echipat pentru instalarea a patru camere de luat vederi. Camerele laterale oferă o vizibilitate optimă, în timp ce cele posterioare cresc confortul, în special la cuplarea trailerelor.

Adaptarea: Raluca MIHĂILESCU

raluca.mihailescu@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.