Soluții personalizate în zona de vehicule rulate

Verkauf Trucks comercializează, în prezent, toate tipurile de vehicule comerciale destinate transportului rutier și industriei construcțiilor, propunându-și să le ofere clienților cea mai bună experiență de cumpărare a unui vehicul second-hand, oferind consultanță specializată pentru găsirea soluției potrivite.

Marius Mateescu

Cu o experiență de peste 15 ani, Marius Mateescu, CEO VTT Group, oferă și susține, în acest context, parteneriate pe termen lung cu companiile de transport din România si nu numai.

Vânzări

Aveți un business de transport care crește rapid și flota proprie nu este suficientă?

VTT oferă acea soluție adaptată nevoilor transportatorilor de a achiziționa un camion rulat Euro 6, cu un efort minim și într-un timp scurt. Vehiculele second-hand sunt atent selecționate, întreținute corespunzător și disponibile la preturi atractive.

Iată principalele avantaje:

  • Garanția calității: vehiculele sunt garantate prin programe de garanție susținute până la 12 luni.
  • Leasing cu costuri mici: dobânzi de finanțare de la 1,99% și RCA gratuit în primele 6 luni. Costuri de leasing începând de la 450 euro/lună, pentru un autotractor Euro 6.
  • Operativitate: timp de răspuns de maximum 48 de ore din momentul primirii unei solicitări, disponibilitate imediată, consultanță gratuită în procesul de alegere a vehiculului potrivit și pentru obținerea finanțării.

Achiziții

VTT achiziționează orice tip de vehicul: autotractoare (de la non-Euro până la Euro 5), semiremorci, autoutilitare, vehicule specializate, autobasculante, autobetoniere, echipamente de construcții.

Trade-in

Nu sunteți client VTT, dar doriți un vehicul din stocul furnizorului de vehicule?

VTT poate prelua vehiculul vechi, oferind unul mai performant în schimb.

Serviciul „Trade-In” este valabil pentru toți clienții care doresc să înlocuiască un vehicul din parcul auto cu altul mai performant, și care nu doresc să piardă timp prețios cu vânzarea acestuia și cu procedurile aferente.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.