Transport agabaritic de la PTF Nădlac II la Timișoara

Un  transport cu depășiri (agabaritic) se deplasează în perioada 4 – 7 februarie de la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II la Centura Timișoarei.

foto: Arhivă

Iată întreg traseul:

  • Nădlac II PTF – A1 – DJ691 – Centura Timișoarei – INT.( Centura Timișoarei – DN69)

Vehiculul transportă o presă.

“Lățimea maximă a vehiculului este 4,00 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră”, precizează CNAIR.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri.Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.