Transport agabaritic pe ruta Centura Brașov – Otopeni

Un transport cu depășiri (agabaritic) se deplasează, în perioada 20 – 23 decembrie, de la Centura Brașov în localitatea Otopeni, județul Ilfov, informează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Foto: Arhivă

Iată întreg traseul :

  • Centura Brașov (județul Brașov) – DN1A  – Vălenii de Munte – DN1B – Ploiești – DN1– Potigrafu – Otopeni ( județul Ilfov)

Vehiculul transportă o grindă metalică necesară construirii pasajului de la Aeroportului Internațional „Henri Coandă” Otopeni.

Lățimea maximă a vehiculului este 4,00 metri, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. În conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de Poliția Rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.