Transport agabaritic pe ruta Craiova – Tamaris Silcotub Călărași

În perioada 21 – 25 martie se va desfășura un transport cu depășiri (agabaritic) pe ruta Craiova – Tamaris Silcotub Călărași, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR)

Foto: Arhivă

Iată întreg traseul:

  • Craiova – DN65 – Pitești – DN7 – DN Centura București (prin nord) – A2 – Drajna – DN21 – DN21B – Intersecție (DN3D cu DN21B), Tamaris Silcotub Călărași.

Vehiculul transportă  utilaj din industria siderurgică..

Lățimea maximă a vehiculului este 6,27 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. În conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu. 

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.