Transport agabaritic pe ruta Săvinești – Ploiești

În perioada 31 august – 3 septembrie se va deplasa, de la Săvinești la Ploiești, un transport cu depășiri (agabaritic), informează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Foto: Arhivă

Vehiculul transportă un utilaj industrial.

Iată întreg traseul :

  • SĂVINEȘTI – DN15 – BACĂU – DN2 – DN1B – DN1A – INTERSECȚIA (DN1A cu DJ139), PLOIEȘTI

Lățimea maximă a vehiculului este 3,10 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm ca în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu. 

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Șituatia Drumurilor Naţionale

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.