Transporturi agabaritice

Două transporturi agabaritice se vor deplasa  în următoarele zile – unul de la București la Oltenița Port, în perioada 1 – 3 aprilie, iar celălalt de la Oltenița Port la București, în perioada 2 – 4 aprilie, informează Compnaia Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Foto: Arhivă

Vehiculele transportă  utilaj energetic.

Iată traseul transportului agabaritic de la București la Oltenița Port:

  • București (DJ401, Șos. Berceni NR. 104) – DNCB – Intersecție DNCB cu DN4 – DN4 – Oltenița – Port Oltenița.

Lățimea maximă a vehiculului este 4,5 m iar viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic (maxim 70 km/h). 

Traseul transportului agabaritic de la Oltenița Port la București:

  • Port Oltenița – DN31 – DN4 – Intersecție DNCB cu DN4 – DNCB – București (DJ401, Șos. Berceni NR. 10

Lățimea maximă a vehiculului este 3,0 m iar viteza de deplasare va fi adaptată condițiilor de trafic. În conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de Poliția Rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga:www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.