TruckParts se extinde

Portofoliul TruckParts by Mercedes-Benz a fost extins cu piese de schimb și pachete de service pentru Atego și Axor.

În numai un an și jumătate de la lansare, TruckParts by Mercedes-Benz, brandul de piese de schimb și service ce venea în sprijinul autocamioanelor Actros Classic, construite între 1996-2013, lansat în premieră în România, a înregistrat un real succes. Anul trecut, proiectul TruckParts by Mercedes-Benz, demarat în România și Polonia ca țări-pilot, a fost extins la nivelul mai multor state din Europa. În România, portofoliul de piese și servicii a fost mărit, pentru a veni în sprijinul și celorlalte modele de camioane Mercedes-Benz, precum Axor (fabricat între 2001 – 2013), respectiv Atego (fabricat între 1998 – 2013).

Indiferent de cât de fiabile și de încredere încă se dovedesc a fi pe șosele pentru afacerile din transport, construcții sau distribuție, întreținerea camioanelor este un element cheie pentru performanță și siguranță, la toate nivelurile. Astfel, pe baza TruckParts by Mercedes-Benz, au fost create oferte atractive pentru clienții sensibili la costurile de întreținere ale seriilor constructive anterioare, dar care au, în continuare, așteptări înalte în ceea ce privește calitatea.

88 coduri de piese și 27 pachete de service

La momentul lansării – pilot în România și Polonia, în mai 2017, portofoliul TruckParts cuprindea 38 de coduri de piese de schimb, cu rulaj mare, esențiale pentru revizie, consumabile și elemente de caroserie, precum și 15 pachete de service.

Acum, portofoliul extins al TruckParts by Mercedes-Benz cuprinde 88 de coduri de piese de schimb la preț competitiv, adaptat vârstei camionului, cât și 27 de pachete de service pentru întreținere, consumabile și coliziune.

„Extinderea portofoliului TrucksParts ne permite să venim în întâmpinarea și a altor posesori de camioane Mercedes-Benz care caută soluții de optimizare a întreținerii vehiculelor ce le mișcă afacerile. România este o piață ce își dovedește constant importanța pentru operațiunile Daimler în Europa pe acest segment, mai ales în serviciile post-vânzare, iar acest fapt se datorează numărului mare de camioane. Așadar, cu atât mai mult ne dorim să le oferim transportatorilor locali alternative de încredere, ce respectă exigența specifică Mercedes-Benz”, a declarat Valeriu Zaharia, Managing Director Trucks&Buses Mercedes-Benz România.

Garanție de doi ani

„TruckParts este un program optim atât din punct de vedere al diversității gamei de piese incluse în ofertă, cât și din punct de vedere financiar, deoarece prețurile acestora se situează între cele ale pieselor originale Mercedes-Benz și cele ale furnizorilor independenți de operațiuni de service și piese de schimb”, a declarat Cristian Drăgan, After Sales Director Trucks, Mercedes-Benz România.

Gama variată de piese proiectate, testate și omologate pentru Actros, Axor, Atego mai vechi de 5 ani vine cu un raport preț-performanță optim, precum și cu o garanție de 2 ani. În ceea ce privește operațiunile de service, posesorii de camioane beneficiază de experiența tehnicienilor din centrele autorizate Mercedes-Benz, care se ocupă de comandarea și montajul pieselor. Întreaga gamă actualizată de piese și pachete de service este disponibilă în rețeaua partenerilor și centrelor autorizate pentru camioane Mercedes-Benz din România, iar, în curând, va putea fi consultată și pe site: https://www.mytruckparts.com/ro_RO/home.html.

TruckParts este disponibil în 13 țări.

Radu BORCESCU

radu.borcescu@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.