TruckStore pe piața din România

Divizia Truck & Bus a Mercedes-Benz România lansează TruckStore, platformă dedicată vânzărilor de autovehicule comerciale grele rulate și unul dintre segmentele principale de afaceri ale Daimler Trucks. 

În urma unui proces de rebranding, sediul departamentului Autocamioane Rulate din cadrul Mercedes-Benz România, aflat pe Str. Rudeni, nr. 103, Chitila, își deschide, astăzi, porțile ca punct de vânzări și servicii TruckStore. 

„Lansarea TruckStore în România reprezintă o nouă etapă de dezvoltare pe piața locală și un pas important în consolidarea poziției de lider în piața autovehiculelor comerciale grele rulate. Dezvoltarea impresionantă a acestui segment, cu o creștere a vânzărilor de peste 100% în ultimii trei ani, este dovada planificării strategice și rezultatul profesionalismului și muncii de echipă a departamentului Autocamioane Rulate din cadrul Mercedes-Benz România”, a declarat Valeriu Zaharia, Managing Director Truck & Bus Mercedes-Benz România.

Rețeaua internațională TruckStore oferă acces la un portofoliu de autovehicule multi brand, de diverse tipuri și vechimi, de la capete tractor până la remorci și semiremorci rulate.

De asemenea, TruckStore oferă o gamă largă de servicii de calitate, concepută pentru a veni în ajutorul clienților săi.

Categoriile Gold, Silver si Bronze. Pentru a găsi rapid și ușor un autovehicul care să satisfacă nevoile și dorințele clienților, TruckStore a clasificat autovehiculele în categoriile Gold, Silver și Bronze, în funcție de raportul calitate-preț:

Categoria Gold

 • Vechime autovehicul de maximum 4 ani
 • Garanție TruckStore / Garanție de la producător
 • Inspecție tehnică în conformitate cu standardele TruckStore
 • Toate reparațiile și serviciile necesare efectuate
 • Inspecția tehnică periodică impusă de lege
 • Reparații complete
 • Anvelope de cel puțin 6 mm

Categoria Silver

 • Vechime autovehicul de maximum 6 ani
 • Garanție TruckStore pentru vehiculele selectate
 • Inspecție tehnică în conformitate cu standardele TruckStore
 • Reglementare tehnică
 • Reparații complete
 • Anvelope de cel puțin 3 mm

Categoria Bronze

 • Inspecție tehnică
 • Reglementare tehnică
 • Întreținere de bază

Garanția TruckStore. Valabilă pentru grupul motor-propulsor, garanția TruckStore minimizează riscul de pierderi în cazul avariilor neaștepate. Camioanele TruckStore care beneficiază de garanție pot accesa centrul de revendicare a garanției, disponibil 24h pe zi, 7 zile pe săptămână. Garanția TruckStore este valabilă pe întreg teritoriul UE, iar procedura de accesare este simplă și lipsită de birocrație. 

Achiziție camioane. TruckStore oferă atât posibilitatea de a cumpăra, cât și de a vinde un camion la un preț corect. Specialiștii TruckStore evaluează autovehiculul și transmit clientului oferta de achiziție.  

Servicii financiare. De la leasing financiar la oferte tip buy-back, gama extinsă de servicii financiare le oferă clienților TruckStore numeroase soluții, adaptate nevoilor și posibilităților fiecăruia.

Trade-in. Acest serviciu oferă clienților posibilitatea de a deduce din prețul de achiziție al unui camion nou valoarea actuală a camionului pe care îl dețin, în baza unei evaluări a acestuia. Clienții pot alege și a doua opțiune prin care valoarea camionului deținut poate constitui avans în cazul unui contract de leasing.

Clienți externi. Clienții din afara României pot achiziționa camioane de la TruckStore România, aceștia beneficiind de servicii de suport, ce acoperă toate procedurile și formalitățile necesare pentru export.

Despre TruckStore

TruckStore a fost lansat în anul 2001 ca brand pentru autovehiculele comerciale rulate Mercedes-Benz Trucks, primul punct de lucru fiind deschis în Germania. Principalul factor ce a determinat înființarea TruckStore a fost dezvoltarea constantă a programelor de tip buy-back în acea perioadă, datorită schimbării industriei de transport către tot mai multe sisteme de leasing și de închiriere cu durate mai scurte. Creșterea volumului de vânzări de camioane rulate a necesitat o profesionalizare a departamentului de autovehicule comerciale rulate din cadrul Daimler AG și, pentru a implementa cele mai bune strategii de remarketing, consiliul Daimler AG a decis să creeze brandul TruckStore. 

În prezent, TruckStore este cea mai mare platformă de vânzări de autovehicule comerciale rulate din Europa. Rețeaua TruckStore cuprinde 27 de centre, în 14 țări europene, realizând un volum de vânzări de peste 20.000 de camioane pe an și o cifră de afaceri de aproximativ 600 de milioane de Euro. 

Începând din 27 iunie 2019, platforma online în care stocul național de autovehicule TruckStore este actualizat în timp real, devine disponibilă și în limba română. În plus, vizitând noul sediu TruckStore din Str. Rudeni, nr. 103, Chitila, jud. Ilfov, clienții beneficiază de consiliere profesională în găsirea soluției perfect adaptate nevoilor lor, din partea reprezentanților de vânzări TruckStore România.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.