ZIEGLER: Oferim securitate

Grupul ZIEGLER este un furnizor internațional de vehicule pentru stingerea incendiilor, protecție civilă și poliție, precum și de accesorii și tehnologii pentru stingerea incendiilor. Cu peste 20.000 de camioane de pompieri produse, fiind parte a Grupului CIMC, compania are cele mai bune perspective pentru viitor.

Peste 1.300 de angajați din toată lumea (dintre care 650 la sediul central din Giengen/Brenz, Germania) lucrează pentru ZIEGLER, pentru a fabrica gama completă de produse. Aceasta include echipamente pentru stingerea incendiilor, sisteme de pompare și sisteme de stingere a incendiilor extrem de specializate, precum și toate tipurile de vehicule de urgență.

“Oferim securitate“ – promisiunea brandului ZIEGLER arată clar care este misiunea acestuia. De aceea, clienții din întreaga lume se bazează pe produsele sale.

Peste 125 de ani de competență și parteneriat

ZIEGLER lucrează continuu cu departamentele pentru stingerea incendiilor de peste 125 de ani. Astfel, compania utilizează constant experiența sa vastă pentru a oferi inovații practice, transformând astfel munca pompierilor într-o activitate simplă și sigură.

Protecția pentru mediul înconjurător și responsabilitatea față de angajați și societate reprezintă principiile pe care se bazează compania.

Tehnologii inovative

Inovații precum sistemul de suprastructuri ALPAS, considerat un punct de referință în industria pentru stingerea incendiilor, sistemul de pompare patentat TROKOMAT, precum și sistemul de airbag și centură de siguranță Z-Protec reprezintă doar câteva exemple ale tehnologiilor de primă clasă ZIEGLER.

ZIEGLER este un trendsetter al industriei pentru stingerea incendiilor care stabilește în mod constant noi standarde datorită ingineriei germane.

Calitate de la o singură sursă

De la cel mai mic camion pentru stingerea incendiilor, până la gigantul ARFFV, compania oferă o gamă completă de vehicule. Întotdeauna veți primi pachetul complet: cabină, suprastructură, pompe, încărcarea completă și serviceul de la o singură sursă. Calitatea certificată ZIEGLER este testată în mii de aplicații.

Parteneriat exclusiv cu MHS Holding: Calitate germană pentru piața românească

MHS Holding este unul dintre cele mai mari și mai performante grupuri automotive din Europa de Sud Est, cu 25 de ani de experiență pe piața auto din România.

Grupul a încheiat anul precedent cu o cifră de afaceri de 387 milioane Euro și 7.641 unități vândute, autoturisme noi și rulate precum și autovehicule comerciale ușoare și grele, noi și rulate.

De asemenea, MHS Holding oferă locuri de muncă pentru 1.150 de angajați în România și Germania.

La începutul acestui an, MHS Holding a înființat un parteneriat cu Grupul ZIEGLER, în vederea colaborării pentru activitatea de vânzăre și service, precum și pentru asamblarea și producția suprastructurilor pentru stingerea incendiilor ZIEGLER.

Scopul acestui parteneriat este oferirea de vehicule pentru stingerea incendiilor concepute pe baza celor mai noi tehnologii germane de înaltă calitate pentru piața din România precum și cea din Europa de Sud Est.  

Prin înființarea acestui parteneriat s-a realizat un pas important în vederea satisfacerii cu succes a cerințelor moderne ale României în industria pentru stingerea incendiilor. Atât ZIEGLER, cât și MHS Holding au un nivel ridicat de experiență în piețele în care activează, putând astfel oferi împreună foarte ușor soluțiile complete necesare.  

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.