Amenzile din HG 69/2012 rămân la fel

A trecut o lună de la promisiunea reducerii amenzilor prevăzute în HG nr. 69/2012 şi nu s-a întâmplat nimic. Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu,  nu a introdus nici astăzi pe ordinea de zi a şedinţei Guvernului proiectul de modificare a acestui act normativ, lansat în dezbatere publică încă din 12 decembrie, după negocierile cu transportatorii care au protestat în 9 decembrie.

Este adevărat că a fost perioada Sărbătorilor de iarnă, dar de atunci au trecut 4 şedinţe ale Executivului – în  23 decembrie 2013, în 7 ianuarie, în 15 ianuarie şi astăzi – fără ca proiectul de modificare a HG 69 să apară la aprobare.

Astăzi au fost aprobate 10 Hotărâri de Guvern, fără să se regăsească printre ele şi cel privind reducerea la jumătate a amenzilor.

În curând se vor împlini 2 ani de când transportatorii plătesc amenzi astronomice, impuse de Guvernul Ungureanu prin HG 69, la 1 februarie 2012. 

Magda SEVERIN

1 COMENTARIU

  1. Chia credeti domnilor transportatori ca veti obtine ceva de la orice guvern al Romaniei daca nu veti opri odata pentru totdeauna rotile pina cind domnii nostri guvernanti vor cersi repornirea acestora?Daca credeti asa ceva sinteti naivi ca sa nu zic altfel! Opriti totul! Atunci vor veni ei la voi!

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.