APTTI si inca 5 asociatii ii cer lui Ponta ca USL sa respinga Legea taximetriei in Camera Deputatilor

8

Asociatia Transportatorilor in Regim de Taxi si Inchiriere (APTTI), membra a Federatiei Operatorilor Romani de Transport (FORT), impreuna cu alte 5 asociatii profesionale, ii cere premierului Victor Ponta, printr-o scrisoare deschisa, sa “ia masurile care se impun” pentru ca modificarile aduse Legii taximetriei in Comisia de Industrii si Servicii sa nu fie votate in Camera Deputatilor. Amintim ca proiectul i-a impartit pe taximetristi in doua, motiv sa iasa in strada si sa-si afirme public atitudinea pro sau contra noii legi.

 “Domnule Premier Victor Ponta,

Va solicitam prin prezenta sa luati act fata de proiectele de modificare a Legii Taximetriei, iar in calitatea Dvs. de Prim-Ministru al Romaniei si copresedinte al Uniunii Social Liberale, sa luati masurile ce se impun pentru ca, in plenul Camerei Deputatilor, aceste proiecte de acte normative sa fie respinse.

Asociatiile noastre va multumesc pe aceasta cale pentru pozitia luata de catre dumneavoastra pana acum fata de aceste proiecte si, de asemenea, va aducem la cunostinta faptul ca in momentul de fata sunteti printre putinele persoane in care mai avem incredere si in care ne punem toata speranta ca asemenea aberatii de proiecte de legi sa fie respinse, iar dreptatea sa triumfe.

Asa cum ne-ati promis si pe holul Parlamentului, la Grupul PSD, sa avem incredere in dumneavoastra ca aceasta lege nu va trece, ne simtim obligati a va informa ca ,,cineva’’ lucreaza de zor pentru ca aceasta lege sa treaca, folosindu-se de orice pentru a-si indeplini scopul meschin, si anume:

Pe parcursul ultimelor 5 luni de zile, conducerile asociatiilor noastre au ,,batatorit’’ holurile si birourile Parlamentului, aproape in fiecare zi, dorind sa aduca in atentia tuturor parlamentarilor  USL aberatiile incluse in acest proiect de act normativ, si anume sa demascam faptul ca aceasta lege, pentru care s-au dat bani grei (suntem siguri de acest lucru), nu este altceva decat o lege cu dedicatie catre D-nul Deputat PDL George Ionescu si catre Mafia Taximetriei, mafie ce detine controlul acestei activitati de 10 ani”, se arata in scrisoarea deschisa.

Taximetristii celor 5 asociatii profesionale aduc acuze grave deputatului PDL, care intre timp a demisionat de la democrat-liberali si vrea sa treaca in barca Puterii.

Iata asociatiile semnatare, plus liderii lor:

* Asociatia Transportatorilor in Regim de Taxi si Inchiriere (APTTI) – Ghisa Mihai Victor

* Asociatia Transportatorilor Autorizati si Activitati Conexe (ATAC) – Dan Sora

* Asociatia Nationala a Dispeceratelor Taxi (ANDT) – Robert Meghesi

* Asociatia Pentru Drepturile Taximetristilor Independenti (ADTI) – Radu Viorel

* Asociatia Poporului (AP) – Draghici George Darius

* Asociatia Taxi 200 a Taximetristilor Independenti din Ilfov (Asociatia Taxi 200) – Grigore Ioan. (M.S.)

Imagine: Jean-Mihai PALSU

8 COMENTARII

  1. Singurul lucru pe care trebuie sa-l inteleaga primul ministru si cei ce voteaza legea e ca toate aceste asociatii nu apara drepturile taximetristilor si nici pe ale clientilor.Ei isi apara veniturile facute pe spatele soferilor si lupta sa mentina dispeceratele care sug de bani ilegal orice taximetrist la plan sau independent.Dl. Oprescu a spus-o cel mai bine- E sclavie in taximetrie si sclavii sunt cei ce pleaca de acasa datori in ficare zi cel putin 150 de roni.Bani stransi ca sa plateasca plan si benzina,bani ce se regasesc la sfarsitul unei zi de lucru in buzunarele largi ale acestor asociatii care bineinteles ca dai si mai departe…Inmultiti 150 de roni cu cifra taxiurilor din piata (in numar de 14-15 mii)si veti avea dimensiunea cifrei care se invarte ZILNIC in taximetrie. Si mai vedeti cat ajunge la stat sub forma de impozite domnule prim ministru. CALCULATI…

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.