Bariera de la Feteşti-Cernavodă, ridicată toată luna august

Încasarea tarifelor de trecere pentru utilizarea podului peste Dunăre de la Feteşti – Cernavodă a fost sistată ieri, 1 august, până la 1 septembrie, ora 24:00, anunţă CNADNR, într-un comunicat remis redacţiei.

Decizia a fost dispusă de ministrul Transporturilor, Ioan Rus, încă de ieri dimineaţă la ora 9.00, după ce la staţiile de taxare de pe pod se formaseră cozi de 12 km şi s-a produs şi un accident în lanţ – înainte de a fi ridicată bariera, la ora 13.00, aşa cum ceruse cu o zi înainte premierul Victor Ponta.

Însă Ordinul semnat şi publicat în Monitorul Oficial îi aparţine ministrului delegat al Marilor Proiecte, din subordinea directă a şefului Executivului.

Concret, CNADNR anunţă că este vorba despre Ordinul nr. 413 din 01 august 2014 pentru modificarea art. 1 din Ordinul nr. 340/2014 privind stabilirea unor derogări de la prevederile Ordinului Ministrului Delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine nr. 290/2013 pentru aprobarea unor tarife aplicate de CNADNR.

Aşadar, nici la această oră nu ştim exact în subordinea cui se află CNADNR: a ministrului Transporturilor, Ioan Rus, sau a ministrului delegat al Marilor Proiecte, Alexandrru Năstase?.

Magda SEVERIN

Sursă foto: PUTEREA

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.