UPDATE! FORT amenință cu asedierea Parlamentului

FORT amenință cu asedierea Parlamentului în caz că legea privind combaterea transportului ilicit, ce va fi votată astăzi în plenul Camerei Deputaților, nu va mai avea susținerea majorității parlamentare aflate la guvernare.

UPDATE: Legea a fost aprobată.

Redăm integral comunicatul FORT remis redacției.

„Federația Operatorilor Romani de Transport – FORT va aduce toate mașinile în jurul Parlamentului intr-un protest cum nu s-a mai vazut in Bucuresti, in cazul in care astazi la votul final, legea privind combaterea transportului ilicit nu va mai avea sustinerea majoritatii parlamentare aflate la guvernare, pe proiectul de lege initiat chiar de Guvernul Romaniei.

Articolul lipsa din legea privind combaterea transportului ilicit este asteptat pe piata de transport de 3 ani de zile. Pentru deputatul UDMR Antal István siguranta rutiera, concurenta loiala si combaterea evaziunii fiscale nu reprezinta prioritati, acesta incercand din toate puterile sa distruga din nou acest proiect de lege. Daca parlamentarii majoritari nu inteleg importanta acestui demers legislativ initiat chiar de Guvern, dupa zeci de promisiuni neonorate le vom preda masinile la cheie ca sa se apuce de faca transport”.

Vom reveni cu informații, în urma votului.

Dați click AICI pentru a vizualiza Ordinea de zi a plenului Camerei Deputaților. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.