Legea taximetriei, intoarsa la Comisia pentru Industrii si Servicii

Modificarile Legii taximetriei nu i-au convins pe parlamentari, joi, astfel ca proiectul de lege a fost retrimis  Comisiei de Industrii si Servicii a Camerei Deputatilor, spre rediscutare. Asociatia Transportatorilor in Regim de Taxi si Inchiriere (APTTI), membra a Federatiei Operatorilor Romani de Transport (FORT), “saluta” respingerea proiectului si spera ca in Comisia pentru Industrii si Servicii “se vor face auzite vocile adevaratilor reprezentanti ai breslei, si nu a celor ce si-au atribuit pana acum aceasta calitate doar din prisma avantajelor monopoliste pe care le-au avut in trecut”.

“Tinand cont ca ieri, 18.04.2012, pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputatilor a fost repusa pentru vot Legea taximetriei, consideram ca votul dat astazi (joi, n. red.) de Parlamentul Romaniei a fost un vot corect, un vot ce va aduce, speram, liniste in randul transportatorilor, precum si speranta ca in Comisia pentru Industrii si Servicii se vor face auzite vocile adevaratilor reprezentanti ai breslei, si nu a celor ce si-au atribuit pana acum aceasta calitate doar din prisma avantajelor monopoliste pe care le-au avut in trecut”, se arata in comunicatul remis redactiei, din partea APTTI.

“Multumim ca mai exista inca oameni cu coloana vertebrala in Parlamentul Romaniei, care si-au dat seama ca acest proiect de lege servea exclusiv mafiei existente si grupului de interese din jurul ei si, in ultimul ceas, au respins  legea, intorcand-o in comisii. Speram ca, prin transparenta totala si cu toti factorii implicate, se va construi o lege curate, care sa vina intr-adevar in folosul utilizatorilor, si nu in folosul grupurilor de interese mafiote”, mai spun in comunicat liderii Asociatiei, Mihai Ghisa – presedinte si Cristian Lazarescu, vicepresedinte.

“Le multumim tuturor celor ce nu au fost indusi in eroare ca este o lege contra pirateriei si o lege contra ilfovenilor, si care si-au dat seama de adevaratele modificari ce conduceau la o bulversare totala a pietei taximetriei, precum si la problemele sociale cu adevarat grave ce aveau sa apara, daca legea ar fi fost votata in acea forma”, conchid cei doi reprezentanti ai APTTI. (M.S.)

Imagine: Jean-Mihai PALSU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.